Gratis oude gokkasten online spelen: slots en fruitautomaten

De online gokkasten speel je wanneer jij wilt, ze staan voor je klaar en er zit niemand te spelen waar jij op moet wachten. In plaats daarvan kun je direct beginnen met spelen, gewoon gratis om te oefenen of om echt geld (Gokken met geld: 3 geheimen van het online casino) door een storting te doen.


Je hebt de keuze uit een aantal slots en fruitautomaten, zowel de klassiekers die je nog kent vanuit de kroeg en het cafe als de nieuwe gokkasten die je kunt gaan ontdekken. Speel bijvoorbeeld spellen zoals de Club 2000 en de Simply Wild, of probeer de videokasten die daarop een moderne interpretatie vormen. Zin in een leuke nieuwe uitdaging of weer genieten van de momenten waarop je in de kroeg een gratis rondje verdiende? Met de gokkasten online kun je ze spelen wanneer je wilt, om een gokje te wagen of een leuk bedrag bij elkaar te spelen.

We vroegen laatst enkele spelers waar ze het meest van genieten. "De klassieke gokkasten die ik online kan spelen zijn mijn favoriet, want ik ken nog wel een paar trucjes om daar leuke bedragen mee te kunnen winnen," aldus een van hen. Een ander vulde aan: "ik probeer af en toe ook een nieuwe gokkast, want het is leuk om die onder de knie te krijgen en daarmee een mooie winst te maken."

Nieuwe en oude gokkasten uitproberen

We zorgen er bij GokkastenXL voor dat je de Gokkasten online kunt spelen, gewoon door vanaf je computer aan te geven welke kast je graag wilt spelen. We bouwen de virtuele fruitautomaat of het slot voor je op, zodat je daar meteen mee kunt beginnen. Je kunt gratis oude gokkasten spelen zodat je al goed weet hoe je daarop een leuk bedrag kunt winnen of probeer de nieuwe gokkasten uit die je nog een beetje beter moet leren kennen. Uiteraard kun je gewoon gratis oefenen, om daarna desgewenst een iDeal-storting (Online gokken en direct spelen met een ideal storting) te doen.

Tip: zodra je gratis speelt krijg je van ons speelgeld om mee te oefenen. Heb je een winnende tactiek of strategie ontdekt? Doe daarna een storting, zodat de winsten die je maakt ook echt voor jou zijn en niet meer terug in onze zakken vloeien.

Gokkasten online spelen voor echt geld

Je kunt de gokkasten online spelen door er gratis op te oefenen of een storting te doen en voor echt geld te spelen. Je kunt het geld storten via iDeal, waardoor we dat meteen van je ontvangen en we het kunnen bijschrijven bij je tegoed. Dat betekent dat je al binnen een paar minuten kunt spelen op de mooie klassiekers van weleer of de nieuwe gokkasten die je nog niet zo goed kent.

We snappen dat je de nieuwe gokkasten wellicht eerst wat beter wilt leren kennen. We zorgen voor een overzicht van de populaire gokkasten van dit moment en de klassieke gokkasten die we allemaal kennen. Bovendien vind je online de spellen zoals poker en roulette, om voor wat afwisseling te zorgen.