Club 2000 gokkast

De Club 2000 gokkast is misschien wel de meest bekende en klassieke casino slot in Nederland. Stakelogic heeft nu gelukkig een online versie van deze klassieker gemaakt met wel 6 rollen. Je kunt nu de Club 2000 gokkast gratis online spelen, zonder app of handleiding. Gewoon zoals de fysieke fruitautomaat in een automatenhal.

Club 2000 gokkast spelen? Het is een van de populairste fruitautomaten die je online kunt vinden. Misschien speelde je de gokkast vaak in de kroeg of in het cafe. De rollen staan vol met de bekende fruitsymbolen, waarbij het de kunst is om die op de winlijn bij elkaar te draaien.

Speel deze gokkast bij

De gokkast Club 2000 is een multiplayer-spel. Dat betekent dat er twee keer drie rollen naast elkaar zitten. Je kunt twee spellen tegelijk spelen, waarmee je meer kans maakt op een leuke winst. En vind je 1x 3 rollen voorlopig voldoende? Ook dat kun je zelf instellen, bijvoorbeeld om het spel beter te leren kennen.

Gratis Club 2000 spelen

Natuurlijk kun je Club 2000 gewoon gratis spelen. Je kunt oefenen op de gokkast, zonder dat je zelf geld hoeft in te zetten. Probeer op die manier bijvoorbeeld de winnende symbolen bij elkaar te draaien:

  • Citroenen, sinaasappels en kersen: 10 tot 12,5x je inzet
  • Druiven, aardbeien, klavers en pruimen: tot 10x je inzet
  • Sterren, meloenen, klokken of SLP-symbolen: 12,5x je inzet
  • Mystery-symbolen: tot 25x je inzet

Er is op de Club 2000 gokkast sprake van 1 winlijn en kris-kras winlijnen. Dat betekent dat het een lekker overzichtelijk spel is. Zodra je de winnende symbolen op de middelste lijn over de rollen draait of 3 in zicht hebt, kun je daarmee de winnende combinaties draaien die geld opleveren.

Club 2000 gokkast

Je kunt de Club 2000 gokkast gewoon online en zonder flash spelen. Het is bovendien niet nodig om iets te downloaden, waardoor je daar meteen mee kunt beginnen. Het is misschien wel de leukste gokkast om (weer) te ontdekken, dus begin meteen!

Club 2000 gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.