Simply Wild Gokkast

Simply Wild Gokkast
Speel met actie Speel zonder actie

Simply Wild Gokkast

De klassieke Simply Wild gokkast uit de kroeg is enorm succesvol geweest. Als vervolg daarop is deze Megaways online versie uitgekomen. Om het zelfs leuker te maken, heeft deze online gokkast meerdere rollen en de functie dat winnende combinaties direct plaats maken voor nieuwe zodat er een kettingreactie kan ontstaan en je winst op winst kunt stapelen.

De Simply Wild gokkast spelen? Het is misschien wel de leukste gokkast die je online kunt spelen. Gewoon zonder flash en in de browser, waardoor je er meteen mee kunt starten.

Veel spelers kennen het spel nog uit de kroeg of het cafe, waar ze er heel wat uren mee hebben doorgebracht. En dat kan nu gewoon online, waardoor je er de deur zelfs niet meer voor uit hoeft. Wij zorgen ervoor dat je het spel meteen kunt starten. Dus oefen eerst gratis of doe een storting, bijvoorbeeld om de winnende Zevens op een rij te krijgen.

Gratis Simply Wild spelen

Is het alweer een tijdje geleden dat je Simply Wild speelde of heb je de gokkast nog niet eerder gespeeld? Geen probleem, we leggen je graag uit hoe het werkt en waarmee je leuke bedragen kunt winnen. Het is wat dat betreft de bedoeling om op zoek te gaan naar deze waardevolle symbolen:

  • Zevens op een rij
  • Watermeloenen, druiven en aardbeien
  • Wild, Scatter Mystery's en Scatter Free Spins

Met de Wild-symbolen, de Scatter Mystery-symbolen en de Scatter Free Spins-symbolen kun je op de Simply Wild gokkast allerlei extra's verdienen. De winsten lopen flink op, dus zorg ervoor dat je het spel goed onder de knie krijgt.

Simply Wild gokkast

De gokkast Simply Wild is niet voor niets bij veel mensen favoriet. Het is een spel om van te genieten, waarbij je bovendien kans hebt op geweldige prijzen. En sterker nog, met de meer dan 117.000 verschillende manieren om te winnen is de kans heel groot dat je dat snel in de praktijk zal ervaren.

Simply Wild Gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.