Zombie Carnival

Zombie Carnival is een online videoslot van Pragmatic Play. Je belandt er op een groot circusterrein, met kraampjes, ballonnen en clowns die de bezoekers vermaken. Echt vrolijk gaat het er alleen niet aan toe, want alle medewerkers inclusief de circusdirecteur zijn zombies. Zodra je de enige bonusfeature triggert gaat de griezelige show pas echt van start.

Het 6x4-spel is kleurrijk en cartoonachtig vormgegeven. Wil je cash winnen met de 8 reguliere symbolen, dan staan hiervoor 4.096 Ways to Win tot je beschikking.

Videoslot Features van Zombie Carnival

De Zombie Carnival videoslot heeft Mystery-symbolen en een Free Spins-bonusgame.

Mystery-symbolen

Aan de Zombie Carnival video slot doen ook Mystery-symbolen mee, zowel in het regulier spel als tijdens de Free Spins. De aanwezige symbolen zullen aan het einde van een spin allemaal veranderen in eacute;eacute;n bepaald uitbetalend symbooltype.

Free Spins feature

Met 2 scatters in beeld krijg je 6 gratis draaibeurten. Hier veranderen eerste de gedraaide scatters in wilds. Draai je tijdens de feature opnieuw een scatter, dan zoekt het een weg naar de dichtstbijzijnde wild. Daar wordt het vervolgens door opgegeten en verandert de joker in een multiplier-wild.

Scatters die niet worden opgegeven omdat ze in de meerderheid zijn vergeleken met de wilds, die blijven sticky op het scherm plakken en gaan zich vervolgens ook als wilds gedragen. Elke keer dat je tijdens de Free Spins een scatter draait, ontvang je bovendien +1 extra spin.

Je kunt de feature ook kopen, voor 80x je inzet.

Video slot symbolen, RTP en payout

Het symbool met de hersenen is de scatter van Zombie Carnival video slot game. Dit symbool-type vind je alleen terug op de rollen 2, 3, 4 en 5.

De blauwe Pino-achtige beer is de wild-symbool. Die kom je alleen tegen in de Free Spins-feature.

Het Mystery-symbool is het cadeautje waar vraagtekens op zijn gezet.

De hoogst mogelijke te winnen prijs van Zombie Carnival is een bet-multiplier van 5.000x payout. De RTP is 96,50% en de variantie is hoog.

Zombie Carnival

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.