Yum Yum Powerways

Yum Yum Powerways is een online slot game van Pragmatic Play om je vingers bij af te likken. Je bezoekt er namelijk een foodtruck tijdens Happy Hour. Hier hoef je niet te rekenen op gezonde ingredienten, want de kar ligt vol met vette happen, donuts en taartjes. Met een beetje geluk kun je ze ook nog eens kopen met een fikse korting.

Voor net wat beetje extra sfeer is de foodtruck neergezet langs een tropisch strand. Naast genieten van het uitzicht, wordt er ook vrolijke muziek gespeeld om de tijd te doden.

In totaal bestaat het veld uit 32 symboolposities, in de vorm van 4x6x6x6x6x4. Wel draaien de symbolen op de buitenste rad allemaal met de klok mee. Hiermee zijn 16.384 Ways to Win te vormen. Dat kan van links naar rechts, rechts naar links, van boven naar beneden en van beneden naar boven.

Slot Features van Yum Yum Powerways

De Yum Yum Powerways slot-game kan in eerste instantie wat ingewikkeld lijken, maar is dat beslist niet. Er zijn ook maar 2 features in aanwezig.

Win-multiplier feature

Met iedere winst die je maakt, verdwijnen de betreffende symbolen van de reels en betalen ze cash uit. Ook stijgt als gevolg daarvan de win-multiplier met +1. Om die hoger dan x2 uit te laten komen zijn er meerdere aaneengesloten winsten nodig.

Free Spins feature

Minimaal 3 scatters triggeren de Free Spins-feature. Daarmee ontvang je 6 - 12 gratis draaibeurten. Deze kun je optioneel inzetten om er mogelijk meer spins aan over te houden.

Interessant hier is dat de win-multiplier standaard op x3 staat. Met elke winst stijgt deze met x3. Ook doet er hier elke draai in de middelste 4x4 grid een wild mee die niet door een Tumble van het veld kan worden geveegd. Iedere scatter tijdens dit bonusspel landt, geeft +2 extra draaibeurten.

Mocht je willen, dan kun je de Free Spins ook kopen voor 100x je totale inzet.

Slot game symbolen en RTP

Het dienblad met daarop onder meer een hamburger en friet is de wild-symbool van Yum Yum Powerways video slot game. Wilds vervangen alleen de scatters niet.

De kok is de scatter-symbool. Die heeft geen andere taak dan enkel het triggeren van het bonus-spel.

Maximaal valt er een bet-multiplier van 5.000x te winnen. De RTP is maximaal 96,67% en de variantie is hoog.

Yum Yum Powerways

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.