Wonderland Wild

Spring door het konijnenhol in deze populaire gokautomaat en reis naar de magische Wonderland Wilds!

In deze slot game draait het dus om het sprookje Alice in Wonderland. Dit zien we dan ook duidelijk terug in deze gokkast. Het speelveld bevindt zich in een fantastisch bos. Af en toe vliegt hier een vlindertje voorbij en je hoort heerlijk rustgevende muziek op de achtergrond. De spel symbolen komen ook uit het bekende sprookje. Zo is er het witte konijn, de lachende Cheshire Cat en Alice zelf natuurlijk.

Geniet van een picknickbuffet met gratis spins, waar je allerlei willekeurige bonussen kunt proeven, waaronder sticky, wild-symbolen, gestapelde symbolen, dubbele multipliers of zelfs meer gratis spins.

Heb jij al zin gekregen om te spelen? Klik op de Play button en ervaar dit populaire spel. Gratis of voor echt geld!

Game info

Deze populaire Wonderland Wild gokautomaat is gemaakt door Stakelogic.

Deze slotmachine heeft 5 rollen (reels) met daarop 3 rijen van symbolen. Er zijn in totaal 20 winlijnen. Bij de maximale winst van Wonderland Wilds kan het 2.214 keer je inzet uitbetalen (payout).

De RTP is 95,6%. Inzetten (bets) kan vanaf minimaal 20 euro cent per spin.

Super Stake

Wanneer je je inzet verdubbeld, dan is de Super stake actief. In dit geval wordt de kans op het vormen van winnende combinaties en het draaien van scatter symbolen veel groter.

En deze feature geeft je 1 extra keuze bij de Pick and Click feature.

Pick and Click

De Pick and Click feature wordt samen met de gratis spins geactiveerd. Voor de bonusronde begint, kom je bij een tafel vol met lekkernijen. Hiervan moet je een aantal kiezen, die je dan vervolgens tijdens de gratis spins zullen helpen om meer te winnen.

Wonderland Wilds gratis spins

Als er scatters op de rollen vallen, wordt de gratis spins feature geactiveerd. Het aantal gratis spins is afhankelijk van het aantal scatter symbolen zoals hieronder:

Bij 3 scatter symbolen: 6 gratis spins + 3 keuzes

Bij 4 scatter symbolen: 8 gratis spins + 4 keuzes

Bij 5 scatter symbolen: 10 gratis spins + 5 keuzes

Wonderland Wild

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.