Wild Wild Riches

Wild Wild Riches, voluit 'Wild Wild Riches Luck of the Irish' genaamd, is een online videoslot van Pragmatic Play. Dit is een spel voorzien van een Iers thema. En dan weet je het wel: de game zit vol met alles wat doet denken aan de bekende leprechauns. Denk aan gouden hoefijzers, harpen, bierpullen en potten met goud. Het mannetje zelf is in geen velden of wegen te bekennen, maar dat mag de pret niet drukken.

Het speelveld van Wild Wild Riches is wat afwijkend van vorm, met 3x3x4x4x4 symbolen. Daarmee zijn er 576 Ways to Win actief, die van links naar rechts uitbetalen.

Videoslot Features van Wild Wild Riches

De Wild Wild Riches videoslot heeft twee features, namelijk de Money Collect Feature en de Free Spins.

Money Collect Feature

Elk van de Money-symbolen heeft een bepaalde waarde. In het basisspel bestaan deze uit multipliers van 1x tot 25x je totale inzet. Het is de bedoeling om gelijktijdig met 1 of meerdere Money-symbolen ook een wild te draaien. Die verzamelt dan namelijk de totale cashprijs en keert die aan je uit.

Free Spins

Met wilds op de rollen 1 en 2 en de scatter op rol 3 trigger je de Free Spins. Hier bestaat de beloning uit 10 gratis spins, die je een upgrade te bieden hebben van de Money Collect Feature. Er zijn namelijk zowel meer Money-symbolen als wilds aanwezig, wat de kans vergroot op het cashen van instant wins.

Ook bestaan diverse van de Money-symbolen hier uit jackpot-exemplaren, met Mini, Major en Grand. Deze keren respectievelijk in 1 klap 50x, 100x of 500x de inzet uit.

Video slot symbolen en RTP

De Wild-symbool kan alleen scatter en Money-symbolen niet vervangen op rol 1 en 2.

Het Money-symbool is de grote pot gevuld met gouden munten. Die verschijnt juist alleen op de rollen 3, 4 en 5.

Het Bonus-symbool (de groene hoed van de leprechaun) is de scatter en laat zich enkel zien op rol 3.

De hoofdprijs van Wild Wild Riches video slot game is een aantrekkelijke 4.600x payout. Wel is de variantie hoog, wat winnen lastig maakt. De RTP bedraagt 96,51%.

Wild Wild Riches

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.