Wild West Gold

De Wild West Gold videoslot, van Pragmatic Play, voert je mee naar een typische stadje in de tijd van het Wilde Westen. Het gaat hier nogal ruig aan toe. Iedereen is op jacht naar het blinkende goud, en doet dat niet ongewapend. Aan de andere kant heerst er ook vrolijkheid. Zo klinkt er op de achtergrond een pianoriedeltje die uit 1 van de saloons uit het stoffige stadje lijkt te komen.

Er doen 5x4 symbolen mee aan Wild West Gold. Over de posities op het speelveld lopen 40 vaste winlijnen, van links naar rechts.

Mocht je Wild West Gold nu leuk vinden: er bestaat ook al een Megaways-versie van.

Videoslot Features van Wild West Gold

De Wild West Gold videoslot heeft aantrekkelijke wilds in het spel zitten en een nog interessantere Free Spins-feature.

Multiplier-wilds

Iedere wild die op de rollen tot stilstand komt, heeft een multiplier bij zich van x2, x3 of x5. Deze wordt berekend over de eventuele wincombi waar het deel van uitmaakt. Zijn er meerdere wilds op een winlijn terechtgekomen, dan worden die vermenigvuldiger bij elkaar opgeteld.

Free Spins feature

Met 3 scatters kom je de Free Spins-feature binnen. Deze begint met 8 gratis spins. Gedraaide multiplier-wilds blijven tijdens deze bonus-game sticky op de wielen staan.

Ook anders dan anders is dat hier speciale scatters hier meedoen als onderdeel van een regulier symbool. Dit zijn geen onafhankelijke symbolen, maar zijn bovenop een standaardsymbool geplaatst. In die vorm leveren ze extra gratis draaibeurten op. Met 2 - 5 gouden sterren win je 4 - 20 extra spins.

Je kunt ook gebruikmaken van de Buy Free Spins-button. Tegen een betaling van 100x je inzet speel je dan rechtstreeks de Free Spins.

Video game symbolen en RTP

De wild-symbool doet mee op de rollen 2, 3 en 4 waar het elk symbool op de scatter na kan vervangen.

Het reguliere scatter-symbool is aanwezig op de reels 1, 3 en 5. De extra scatter herken je aan de gouden sheriffbadge en kan ieder symbool-type bedekken, inclusief de wild.

Dankzij alle gratis draaibeurten en multiplier-wilds in de Wild West Gold video game kan de uitbetaling fors oplopen, namelijk tot 10.000x.

De RTP is 96,51% en de variantie is hoog.

Wild West Gold

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.