Wild Walker gokkast

Wild Walker gokkast
Speel met actie Speel zonder actie

Wild Walker gokkast

Wild Walker is een populaire online gokkast van Pragmatic Play. En niet zomaar eentje, maar ontzettend griezelige. Angstaanjagende zombies spelen hierin namelijk de hoofdrol. Deze hebben zich verenigd met het doel om de hele mensheid te vernietigen. Of hen dat ook gaat lukken is de vraag, want een team zombiejagers is er eveneens aanwezig om een einde te maken aan de massale vernietiging.

Het basisspel bestaat uit 5x3 symbolen. Dit kan uitgroeien tot wel 8x3 tijdens de Free Spins. Het aantal winlijnen is overal gelijk, met 25 stuks.

Gokkast Features van Wild Walker

Centraal in de Wild Walker gokkast staat, vanzelfsprekend eigenlijk, de 'wandelende wild'. Die tref je aan in de basis game en mogelijk ook tijdens de Free Spins

Random stacked-wilds

Iedere spelronde is 1 van de reels in z'n geheel bezet door de zombie-wild. Welke rol precies, dat kan elke draai weer anders zijn. Het creeert in elk geval betere winkansen.

Free Spins feature

Met ten minste 3 scatters wandel je de Free Spins binnen. Hier is een levelsysteem actief. Heb je 3 scatters gedraaid, dan start je op level 1. Met 4 is dit level 2. In beide gevallen win je 8 gratis draaibeurten. Zo zien de levels eruit:

  • Level 1: 5x3 symbolen en 1 Wild Reel (identiek aan het basisspel)
  • Level 2: 6x3 symbolen en 1 Wild Reel
  • Level 3: 7x3 symbolen en 2 Wild Reels locked op de eerste twee rollen
  • Level 4: 8x3 symbolen en 3 Wild Reels locked op de eerste drie rollen en een Roaming Wild

Gokkast symbolen, RTP en uitbetaling

De creepy zombie die een nogal flink stuk mist uit zijn lijf is de wild-symbool van de Wild Walker gokkast. Met 3 of 4 wilds die samen een winlijn bezetten win je ook cash, tot een 750 euro payout.

Het schedel-symbool met daarop 'Bonus' is de scatter-symbool en is aanwezig op alle rollen.

De RTP bedraagt 96,55% en de variantie is hoog. En de hoofdprijs? Die is een gigantische 10.000x de totale inzet payout.

Wild Walker gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.