Wild Pixies

Wild Pixies is een online videoslot van Pragmatic Play en neemt je mee naar een sprookjesbos vol elfjes. Deze vliegen er niet alleen in het rond, maar zijn ook in veelvoud te vinden op het speelveld. Er doen vier verschillende mee, waaronder twee mannelijke en twee vrouwelijke elfjes. Deze behoren ook tot de best uitbetalende reguliere symbolen van Wild Pixies.

De spelmaker heeft een dromerig spel gecreeerd, wat met het sprankelende, rustige achtergrondgeluid versterkt wordt. Verder is deze videogame behoorlijk basic, met 5x3 symbolen en 20 winlijnen.

Videoslot Features van Wild Pixies

De Wild Pixies videoslot heeft een te triggeren Free Spins-feature, met extra te winnen wilds en draaibeurten.

Free Spins feature

Met 3 scatters win je 8 gratis spins. Om je daar een handje bij te helpen, kan de Scatter Nudge actief worden. Hiermee kunnen de nog ontbrekende scatters tevoorschijn worden getoverd en je zo alsnog toegang geven tot de Free Spins.

Tijdens de feature spaar je wilds. Die leveren je per verzameld tweetal 2 Roaming Wilds op en +2 gratis spins. Roaming Wilds blijven op het scherm aanwezig tot het einde van de feature.

Het re-triggeren van de Free Spins is hier niet mogelijk.

Video slot symbolen en RTP

Het elfje met het blauwe haar keert van de basis symbolen het meest uit voor een volle winlijn, met maximaal 1.250 euro payout. Dat komt neer op 12,5x.

De vlinderachtige goudkleurige wild is te draaien op elk van de reels en vervangt hier enkel de scatter-symbool niet. Het is qua uitbetaling ook het meest interessante symbool van Wild Pixies video slot, met maximaal 25x de inzet.

De scatter doet alleen mee aan het basis spel en enkel op de rollen 1, 3 en 5.

Winnen kan met Wild Pixies slotgame tot 300x de totale inzet per ronde. De variantie is alsnog medium - hoog en de RTP bedraagt 96,48%.

Wild Pixies

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.