Wild Moon Jackpot

De Wild Moon gokkast is een klassieke fruitautomaat, waarmee je even helemaal terug kunt in de tijd. Tenminste, als je daar zin in hebt dan. Tegelijkertijd is het namelijk een spel dat je natuurlijk online kunt spelen en waarop je geweldige kansen hebt om een leuk bedrag te winnen.

De dubbele set met fruitsymbolen en extra's zorgt ervoor dat je met de Wild Moon van alles hebt om te ontdekken. Het is een van de online games met multipliers en bijvoorbeeld dubbele symbolen. Bovendien zorgen Wild-symbolen ervoor dat er allerlei extra's te verdienen zijn.

De klassiek Wild Moon Jackpot gokkast spelen

Je kunt de klassieke Wild Moon Jackpot gokkast spelen op maximaal 14 winlijnen. En omdat je meer dan 1 Wild-symbool kunt gebruiken in een winnende combinatie tellen de winsten heel snel op als je de rollen op de juiste standen weet te draaien.

Bovendien is de Wild Moon voorzien van een progressieve jackpot. Dat betekent dat je kans kunt maken op een enorme Mystery-prijs. De gegarandeerde minimale en maximale uitbetalingen zorgen ervoor dat je altijd precies weet waar je kans op maakt.

De Wild Moon klassieker heeft een gemiddelde volatiliteit, dus balanceert de kans op een leuke bonus met een goede voorspelbaarheid over wat je kunt verwachten. Bovendien kun je rekenen op een uitbetalingspercentage van bijna 95% en kan de maximale winst oplopen tot bijvoorbeeld meer dan 30.000 euro.

Online gokautomaten: gokkasten met iDeal

Je kunt de online gokautomaten zoals de Wild Moon Jackpot spelen met onze oefencoins en door een storting te doen met iDeal. Op die manier speel je om echt geld, om de prijzen die je wint daadwerkelijk te incasseren en uit te laten betalen.

Met de 14 winlijnen bepaal je zelf hoeveel kans je wilt maken om te winnen. En welke inzet je per draai doet natuurlijk, zodat je klein kunt beginnen of het meteen goed aan kunt pakken. Uiteraard kun je deze en andere gokkasten bij ons spelen in alle browsers en bijvoorbeeld op mobiel met Android, iOS van Apple en Windows Mobile.

Wild Moon Jackpot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.