Wild Depths slot

De Wild Depths casino slot, van Pragmatic Play, neemt je mee naar een vrolijk onderwaterleven. Het betreft hier een cartoonachtige online videoslot, waarin je de mooiste (en leukste) tropische vissen ontmoet. Hiervan zijn er drie aanwezig op de rollen, terwijl de vierde rechts naar het speelveld zwemt en bij vlagen op een hoorn blaast.

In Wild Depths zijn 5x4 symbolen actief, waarvan de locaties gekoppeld zijn aan 40 vaste winlijnen. Deze lopen van links naar rechts over het veld.

Slot Features van Wild Depths

Overal in deze slot-game kunnen multiplier-wilds opduiken. Tijdens de Free Spins zijn deze wilds extra aantrekkelijk verpakt.

Roaming Multiplier-wilds

Elke wild die je aantreft in Wild Depths slot draagt een multiplier van x2 met zich mee. Maakt het deel uit van een wincombi, dan ontvang je deze vermenigvuldiger over je winst heen. Zijn er meerdere wilds aanwezig binnen dezelfde winlijn, dan worden die ook nog eens met elkaar vermenigvuldigd.

Iedere gedraaide wild blijft bovendien staan tot en met de volgende spin, waarbij het zichzelf 1 positie naar boven verplaatst.

Free Spins feature

Met 3, 4 of 5 scatter trigger je 6, 9 of 12 gratis draaibeurten. Wilds doen ook hier weer mee op dezelfde manier als in het basisspel, maar inclusief een extra eigenschap: elke gedraaide wild levert hier namelijk een re-spin op met een progressieve multiplier. Deze start bij x1 en loopt elke re-spin met +1 op.

Slot symbolen, RTP en payout

Wilds zijn de joker-symbols van Wild Depts slot en komen voor op bijna alle rollen, namelijk 2, 3, 4 en 5.

De oesterschelp-symbool fungeert als scatter en kan landen op ieder wiel. Een aantal van 3, 4 of 5 scatters levert je ook 2x, 15x of 100x je inzet op.

De max win in deze online slot-game is een riante 5.000x payout. Wel is daarmee ook de variantie hoog. Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) bedraagt 96,48%.

Wild Depths slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.