Wild Booster

Wild Booster is een classic online slotmachine van Pragmatic Play, die het beste te omschrijven is als een energieke, moderne fruitautomaat. Hier vind je dan ook allerlei fruitsoorten op de rollen, zoals kersen, sinaasappels, aardbeien en citroenen. Ook de 7's zijn er weer van de partij en fungeren als best uitbetalende symbolen in Wild Booster.

Deze slotgame is kleurrijk weergegeven en doet spelshowachtig aan, waarbij de Wild Boost links van het 5x3-speelveld direct opvalt. Prijzen winnen kan met de 20 vaste winlijnen in het spel.

Slotmachine Features van Wild Booster

In de Wild Booster slotmachine loopt de gelijknamige feature als rode draad door het spel heen. Daarmee zijn zowel tijdens het basis- als bonus-spel flinke multipliers te verdienen.

Multiplier-wilds

Elke spin waarin een wild op de wielen landt, is het mogelijk dat random de Wild Booster getriggerd wordt. Daarmee ontvang je een bepaalde multiplier over de winlijnen die ten minste 1 wild bevatten. De vermenigvuldiger kan varieren van x2 tot x100.

Free Spins feature

Met ten minste 3 scatter activeer je de Free Spins. Eerst dien je nog wel even een keuze te maken uit twee opties, die je beide sowieso 5 gratis draaibeurten opleveren:

  • Mega Boost - de feature start met een x2 Wild Boost-multiplier. Voor elke 5 verzamelde scatters krijg je 5 extra spins en wordt deze vermenigvuldiger verhoogd. Eerst naar 5x, dan naar 10x en tot slot 100x.
  • Ultra Boost - deze feature start met een x3 Wild Boost-multiplier. Ook hier krijg je met elke 5 verzamelde scatters +5 draaibeurten en een hogere multiplier. Deze kan groeien naar x6, x12 en uiteindelijk x50.

Met de Buy Free Spins-button kun je de Free Spins ook betaald binnenkomen. Dit kost je wel 75x je totale inzet. Ook dan mag je kiezen of je de Mega Boost of Ultra Boost wilt spelen.

Slotgame symbolen, RTP en payout

De wild-symbool in de Wild Booster slotgame kan de plek innemen van alle symbolen, op de scatter na. Wilds doen bovendien mee op alle rollen.

Scatter-symbolen kunnen eveneens op alle reels terechtkomen, en hebben het triggeren van de Free Spins als enige functie.

De hoofdprijs van Wild Booster game is een flinke 5.000x payout. De RTP is 96,47% en de variantie/volatiliteit is hoog.

Wild Booster

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.