Wild Beach Party

Wild Beach Party is een online slot game van Pragmatic Play, waarin je een feestje mag gaan vieren op een tropisch strand. Op dit eiland zijn vooral heel veel sappige vruchten te vinden. Hieronder bevinden zich blauwe bessen, peren, sinaasappels, bananen, appels, druiven en ananassen. Wellicht dat je er zelfs meerdere oesterschelpen vindt. Dan gaat het feestje pas echt van start.

Het gaat hier om een cartoonachtig spel, waar een blonde dame rechts van het 7x7-veld in bikini-outfit je al op staat te wachten. Met de symbolen op de grid is het de bedoeling clusters te vormen, met een grootte van ten minste 5.

Slot Features van Wild Beach Party

Gedurende het hele spel van de Wild Beach Party slot is de Tumble Feature actief. Dit is een avalanche-mechanisme, met ontploffende symbolen en re-spins. Deze speelt een centrale rol in beide onderstaande bonusgames.

Random multiplier-wilds

Met dat er een avalanche plaatsvindt, kan een random multiplier-wild worden toegevoegd op een lege symboollocatie. Deze heeft dan nog een waarde van x2. Wordt er aansluitend een nieuwe wincombi gevormd eacute;n verschijnt op dezelfde wijze nogmaals een wild, dan heeft deze een aanzienlijk hogere vermenigvuldiger, van x4 of zelfs maximaal x256.

Er kunnen meerdere wilds tegelijkertijd deel uitmaken van hetzelfde cluster. In dat geval worden de multipliers bij elkaar opgeteld.

Free Spins feature

Met 3-7 scatters win je 10-25 gratis draaibeurten. Ook hier zijn de random multipliers-actief, maar dan aanzienlijk interessanter. Zo heeft deze in de basis een waarde van x3, wat kan oplopen tot wel x729. Met nogmaals minimaal 3 scatters win je +5 spins.

Wil je de Free Spins kopen, dan kan dat met de Buy Free Spins-button, voor 100x je totale inzet.

Game symbolen, RTP en payout

De scatter-symbool van de Wild Beach Party videogame is de oesterschelp. Scatters kunnen landen op alle reels en zijn de enige symbolen die al uitbetalen vanaf een drietal. Maximaal win je met de scatters 100x je inzet.

Het wild-symbool is de doorgesneden appel met daartussen verschillende vruchten. Wilds kunnen alleen de plek van de scatters niet innemen en draaien niet standaard mee op de rollen.

De RTP van Wild Beach Party slotgame is 96,53% en de variantie is hoog. Maximaal kan er 5.000x gewonnen worden.

Wild Beach Party

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?