White Buffalo slot

White Buffalo slot
Speel met actie Speel zonder actie

White Buffalo slot

Met de White Buffalo slot game ga je op zoek naar een heilige witte buffel en help je de indianenstam grote rijkdommen te vinden.

En met de White Buffalo Cluster Wins (hele scherm vol met witte buffels) kun je 1500 keer je inzet per spin winnen!

Bonusfuncties zoals wild-symbolen en extra wild-symbolen zijn uiteraard ook aanwezig. Symbolen kunnen op de rollen landen in clustercombinaties waardoor de prijzen nog hoger zijn. En een unieke vallende sterfunctie transformeert symbolen op de rollen om nog grotere clustercombinaties en grotere winsten te behalen.

En uiteraard zijn er de royale gratis spins-functie.

Maak je klaar voor een once-in-a-lifetime ervaring, klik op de 'play button' en start je avontuur met deze casino slot!

Game info

De White Buffalo slot draait op game-software van Stakelogic.

De witte buffalo symbool is het meeste waard. Je wint 3 keer je totale inzet per cluster van 9 witte buffels. Als je een scherm vol met witte buffels draait, levert je dat de grootste winst op. Andere waardevolle symbolen zijn de diamanten en goudstaven.

Er zijn twee verschillende Wild symbolen: de gouden W en de Extra Wild. Een verschil tussen deze twee is dat de Extra Wild garandeert dat je in elk geval 1 winnende cluster pakt.

De Shooting Star feature kan spontaan verschijnen na een prijs. Er wordt dan een ster op je scherm geschoten. Het gaat erom op welk symbool deze Shooting Star terecht komt. En alle symbolen op de rollen die dan hetzelfde zijn als het Shooting Star symbool, veranderen in het symbool van je winnende cluster.

De RTP (uitbetalingspercentage) is 95,66%.

White Buffalo slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.