Voodoo Magic slot

Voodoo Magic is een online casino slot van Pragmatic Play. Hier staat een portie griezelen op het menu. Je komt ermee terecht in een wat wazige keuken van een Haitiaanse vrouw, die plaats heeft genomen naast een grote ketel met daarin een lichtgevend groen goedje. Op de tafel zit een levende slang in een glazen pot en er hangen voodoo poppen in de ruimte.

Het spel heeft 5x4 symbolen en een mooi aantal van 40 vaste winlijnen. Deze vorm je van links naar rechts.

Slot Features van Voodoo Magic

In de Voodoo Magic slot game maak je met een beetje geluk kennis met zowel kortdurende features in de basisgame als verschillende Free Spins met Mystery Symbols.

Random bonus spelletjes

Draai je 2 scatters zonder de 3e ook te pakken te krijgen, dan ontvang je een mini-feature. Je mag zelf kiezen tussen de Mystery Curses met random wilds of de Fortune Hex, waarin de laag uitbetalende symbolen en de scatters zijn verwijderd.

Free Spins feature

Met 3 scatters kom je de Free Spins-feature binnen. Eerst wordt random bepaald welke van de drie soorten features je mag spelen, namelijk de Voodoo Free Spins, Super Voodoo Spins of Mega Voodoo Spins. Deze hebben je elk een minimale winstgarantie van respectievelijk 10x, 25 en 50x de inzet te bieden. Allemaal geven ze 5 gratis draaibeurten en hebben Mystery Symbols voor je in petto.

Je kunt de Free Spins ook kopen, voor 80x je totale inzet.

Game symbolen, RTP

De wilds zijn Super Stacked aanwezig op alle rollen van de Voodoo Magic video game en kunnen alleen de plek van de scatter symbolen niet innemen.

Het flesje met daarin een giftig goedje en het woord 'Bonus' fungeert als scatter op de reels 2, 3 en 4.

De speelkaarten voorzien van griezelige schedels zijn de Mystery Symbols. Die zijn niet standaard in het spel aanwezig, maar enkel als onderdeel van features.

Winnen kan hier tot 1.000x de inzet per ronde. De RTP is 96,50% en de variantie is hoog.

Voodoo Magic slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.