Vegas Nights

Vegas Nights is een populaire online gokkast van Pragmatic Play, die helemaal in het teken staat van Las Vegas en een hoog blingbling-gehalte heeft. Je belandt er in de nachtelijke uurtjes midden op de Las Vegas Boulevard, waar je omgeven bent door bekende gebouwen. Ook zijn hier een replica van de Eiffeltoren en Montgolfier-ballon te zien.

Op de 5 rollen en 3 rijen tref je onder meer roulettewielen, dure auto's, speelkaarten, dobbelstenen en showgirls. In totaal zijn er 25 winlijnen te vormen per draai.

Gokkast Features van Vegas Nights

De populaire Vegas Nights gokkast heeft een paar eenvoudig te begrijpen features klaarstaan, met re-spins en de Free Spins-feature.

Re-spin feature

Draai je de Super Wild in het midden van rol 5, dan trigger je de Extra Wilds Respin Feature. Je ontvangt 3 gratis re-spins waarbij de A, K, Q, J, de Super Wild en de scatter allemaal zijn getransformeerd in reguliere wilds.

Free Spins feature

Draai 3 scatters om 5 gratis draaibeurten te ontvangen. Tijdens deze feature zijn zowel de standaard-wilds als Super Wilds voorzien van een multiplier van x2 of x3. Ook de Extra Wilds Respin Feature kan hier getriggerd worden, waarmee het aantal draaibeurten met 3 re-spins wordt uitgebreid.

Met nogmaals 3 scatters tijdens de Free Spins ontvang je +5 kosteloze spins extra. Hier zit geen limiet aan.

Gokkast symbolen, RTP en uitbetaling

Het fiche-symbool is de wild en kan elk symbool transformeren in zichzelf, behalve de scatter en Super Wild. Wilds kun je alleen draaien op de wielen 2, 3, 4 en 5.

Het goudkleurige fiche fungeert als Super Wild op rol 5. Deze speciale joker kan alleen de scatter niet vervangen.

De scatters (spellogo) kunnen alleen landen op de rollen rol 2, 3 en 4.

Met de symbolen in de Vegas Nights gokkast is 6 keer de inzet te winnen met een enkele winlijn, buiten de multipliers om.

De RTP is 96,05% en de variantie medium tot hoog.

Vegas Nights

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.