Vegas Magic

Vegas Magic is een online videoslot van Pragmatic Play. Je komt hiermee terecht in Sin City, waar een magische act op het punt van beginnen staat. Kaarttrucs, dingen die uit de hoge hoed worden getoverd en tijgers die door brandende hoepels springen staan hier onder andere te gebeuren. Als soundtrack is er een wat creepy upbeat geluid aan toegevoegd, dat voor een bijzonder sfeertje zorgt.

De goochelaar heeft zijn lieftallige assistente meegebracht, die tevens dienst doet als best uitbetalende symbool. Het 5x3-spel met 20 vaste winlijnen steekt erg eenvoudig in elkaar, en is daarmee ook ideaal voor de beginnende speler.

Videoslot Features van Vegas Magic

De Vegas Magic videoslot brengt je expanderende wilds en avalanches waarmee Win Multipliers te verdienen zijn. Een echte bonus-feature is er niet.

Avalanche met progressieve multiplier

De symboolposities in Vegas Magic zijn allemaal gekoppeld aan een avalanche-feature, die Pragmatic Play de Tumble Feature noemt. Het houdt in dat winnende symbolen exploderen en verdwijnen van de rollen, terwijl de lege plekken direct worden opgevuld door de symbolen erboven.

Hier geldt echter ook dat aaneengesloten avalanches een Win Multiplier triggeren. Levert een avalanche wederom een wincombi op, dan ontvang je een vermenigvuldiger van x2 over de winst. Zolang er aaneengesloten avalanches blijven plaatsvinden, stijgt deze multiplier met +1. De teller reset zich met dat er weer een betaalde spin nodig is om de wielen te laten draaien.

Expanderende wilds

Zodra er een wild landt (buiten de avalanches om) en het onderdeel uitmaakt van een winlijn, dan expandeert het over de hele rol waar het zich op bevindt. Het verandert vervolgens weer terug naar z'n normale grootte.

Videogame symbolen, RTP en payout

De goochelaar is de wild van de Vegas Magic videogame op de rollen 2, 3 en 4. Deze jokers kunnen de plaats innemen van alle andere symbolen, op de scatters na.

Het blingbling-dollarteken is de scatter-symbool en komt voor op alle reels. Scatters triggeren geen feature, maar betalen wel cash uit, en flink ook. Zo kun je met de scatters tot 50.000 euro winnen. Dat is 500x de inzet.

Te totale winst kan per ronde oplopen tot maximaal 3.500x payout. De variantie is medium en de RTP 96,08%.

Vegas Magic

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.