Vampires vs Wolves

Vampires vs Wolves
Speel met actie Speel zonder actie

Vampires vs Wolves

Vampires vs Wolves is een populaire online gokkast van Pragmatic Play, voorzien van een griezelthema. Zoals de titel al zegt, zit dit spel vol met bloedzuigende vampiers en wolven. Van de vampiers doen er maar liefst zes verschillende mee, allemaal in de basis in de rol van premiumsymbool.

Op de achtergrond van Vampires vs Wolves is een nevelig spookstadje te zien in de late avonduren. De volle maan, die hier uiteraard ook niet kan ontbreken, zit deels verstopt achter een dik wolkendek. Het veld bestaat uit 5 rollen van elk 3 rijen. Winnen kan met de 10 vaste winlijnen.

Gokkast Features van Vampires vs Wolves

Vampires vs Wolves is een erg eenvoudige maar populaire gokkast. In het reguliere spel gebeurt er niet al te veel, maar dat verandert met het activeren van de Free Spins.

Free Spins-feature

Met het draaien van een stacked-scatter op rol 1 en eacute;eacute;n op rol 5 trigger je de Free Spins. Hier mag je uit twee features degene kiezen die jij wilt spelen:

  • Wolf Free Spins - 14 gratis draaibeurten, waarin drie van de premium symbolen zijn veranderd in wild-vampiers. Deze speciale wilds zijn hier gelijk aan de reguliere wilds, die eveneens meedraaien.
  • Vampire Free Spins - 8 gratis draaibeurten, met vampiers die kunnen veranderen in random sticky wilds, en als zodanig blijven staan tot het einde van de feature.

Gokkast symbolen en RTP

Wild-symbols vervangen alleen scatters niet en kunnen terechtkomen op alle rollen. Ze zijn van alle symbolen ook het meeste geld waard, met maximaal 100x de inzet voor een volle winlijn.

Van de scatter-symbolen zijn er twee, namelijk die met het uitzicht op het spookkasteel en het symbool met de huilende wolf. De eerste komt alleen voor op rol 1 en de laatste enkel op de 5e reel.

De variantie zit tussen medium en hoog in. De hoofdprijs is 1.000x de inzet en het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is maximaal 96,49%.

Vampires vs Wolves

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?