Ultra Joker fruitmachine

Ultra Joker fruitmachine
Speel met actie Speel zonder actie

Ultra Joker fruitmachine

Met de Ultra Joker fruitmachine wordt modern met retro gemixt om je een fantastische speel ervaring te bieden.

Deze retro slot met moderne graphics en klassieke symbolen op de rollen, neemt je mee naar de goede oude tijd van de automatenhal en cafetaria. Tijdens het spelen geniet je van het leuke deuntje op de achtergrond. En de rollen worden gevuld met kersen, sinaasappels, pruimen, sterren en X-symbolen.

Play the game en ga terug naar het verleden!

Game info

De klassieke Ultra Joker fruitmachine draait op gamesoftware van Stakelogic, partnered by Hurricane games.

Deze speelautomaat heeft 3 rollen en 3 rijen. De RTP is 96.04% en het heeft 5 paylines (winlijnen). Het spel bevat de Wilds, multiplier, een gok-feature en een Win Repeater feature.

Het Wild-symbool in het spel is de Joker. Als deze valt, vervangt het de overige symbolen zodat je een grotere kans hebt om wincombinaties te maken.

De Multiplier stijgt na elke verliezende spin. Dus hoe langer je moet wachten op een prijs, des te meer het wordt vermenigvuldigd. En als je wint, wordt je winst vermenigvuldigd met het weergegeven getal. En de multiplier wordt dan terug gezet naar x1.

Als je een volledig scherm met dezelfde symbolen krijgt, wordt de Win Repeater feature geactiveerd.

En uiteraard is er de Gamble feature waarmee je kunt gokken op de prijzen die je hebt gewonnen. Dit doe je door het voorspellen van de kleur of symbool van de kaarten.

Ultra Joker fruitmachine

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.