Ultra Hold Spin

Ultra Hold & Spin is een klassieke online gokkast van Pragmatic Play, gemaakt door Reel Kingdom. Het betreft hier een super klassiek spel dat sterk gedateerd overkomt, maar in 2020 op de markt kwam. Voor de echte fruitautomaat liefhebber biedt Ultra Hold & Spin vooral de bekende nostalgie en bijbehorende voorspelbaarheid.

De kersen, sinaasappels, perziken en watermeloenen zijn weer eens van stal gehaald, samen met onder meer goudkleurige sterren, BAR's en 7's.

Gokkast Features van Ultra Hold and Spin

De Ultra Hold and Spin gokkast heeft uitklappende wilds en, uiteraard, de Hold and Spin-feature.

Expanderende wilds

Wilds die in Ultra Hold & Spin landen kunnen over de hele rol waar ze zich op bevinden expanderen, maar alleen als ze op deze manier 1 of meerdere wincombirsquo;s opleveren.

Hold and Spin-feature

Draai je een stack met gouden of zilveren munten op de middelste rol, dan word je geleid naar de Hold and Respin-feature. Deze speciale munten hebben een waarde van x1 tot x20. De hele stack blijft gedurende de rest van dit bonusspel sticky staan, terwijl de andere reels re-spinnen.

Het is de bedoeling dat er tijdens in de basis 4 re-spins je zoveel mogelijk nieuwe Money-symbolen blijven plakken. In het meest ideale geval landen er ook diamanten, die per stuk x100 tot x500 waard zijn.

Telkens wanneer er een nieuw Money- of diamantsymbool landt, krijgt de re-spin teller ook een reset. Daarmee is het mogelijk langdurig te verblijven in deze feature.

Gokkast symbolen, RTP en maximale uitbetaling

Het wild-symbool dat in vuur en vlam staat is de joker. Wilds vervangen alleen de gouden en zilveren munten niet in deze online gokkast.

Voor de Money-symbolen geldt dat deze alleen terecht kunnen komen op de middelste rol.

De blinkende diamant laat zich enkel zien tijdens de Free Spins-feature, op de rollen 1 en/of 3.

De hoofdprijs en maximale uitbetaling van Ultra Hold & Spin is 500x de totale inzet. De variantie is hoog, terwijl de RTP een uitstekende 96,70% is.

Ultra Hold Spin

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.