Tropical Tiki

Tropical Tiki is een vrolijke online slotmachine van Pragmatic Play, waarmee je belandt op een tropisch eiland, maar dan midden in de jungle. Naast lekkere vruchten als dragonfruit en kokosnoten tref je hier ook Tiki-beelden. Dit zijn de premiumsymbolen van het spel. In totaal doen er 11 standaardsymbolen mee in Tropical Tiki.

Het speelveld bestaat uit 6x3 symbolen. Het totale aantal winmanieren is maximaal 6.400. Deze vorm je van links naar rechts op aaneengesloten reels.

Slotmachine Features van Tropical Tiki

De Tropical Tiki slotmachine bezit een avalanche-achtige feature met een interessante touch en er zijn Free Spins te triggeren.

Avalanche-feature

Van de reguliere avalanche-feature is bekend dat winnende symbolen ontploffen om plaats te maken voor de bovenliggende. Hier werkt het juist tegenovergesteld. De niet-winstgevende symbolen verdwijnen, terwijl de winstgevende zover mogelijk naar beneden zakken tijdens een gratis soort re-spin. Draai je tijdens die re-spin opnieuw 1 of meerdere identieke symbolen op de reels waar al een wincombi op te vinden is, dan gebeurt daar precies hetzelfde mee.

De feature stopt weer zodra zich geen nieuwe symbolen meer aandienen. Daarmee wordt het gewonnen prijzengeld uitbetaald.

Free Spins feature

Met ten minste 4 scatters kom je de Free Spins-feature binnen. Hier krijg je 8 gratis draaibeurten, waar een speelveld van 6x5 actief is, met 6.400 verschillende winmanieren. Wel zijn de bovenste rijen op slot gezet. Elke nieuwe spin zorgt voor het verder unlocken van het veld.

De Free Spins is ook betaald binnen te komen, met de Buy Free Spins-button. Dit kost je 100x je inzet.

Slotgame symbolen, RTP en payout

De goudkleurige Tiki-scatter is het bonus-symbool van de Tropical Tiki slotgame. Scatters komen alleen voor op de rollen 2, 3, 4 en 5. Draai je 4 scatter symbolen dan verdien je sowieso 5x je inzet. Lukt het je om het maximale aantal van 10 te draaien, dan krijg je 35x bij je balans opgeteld.

Maximaal valt er 3.000x (payout) je totale inzet per ronde te winnen. Wel is de variantie hoog. De RTP is hooguit 96,43%.

Tropical Tiki

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.