Tropical Adventure gokkast

Tropical Adventure gokkast
Speel met actie Speel zonder actie

Tropical Adventure gokkast

De populaire gokkast Tropical Adventure, brengt spannende veldslagen, felle draken, prachtige Valkyries en geweldige bonusfuncties naar de rollen (reels) van het spel. Er zijn zoveel manieren om te winnen met meerdere bonusfuncties die gratis spins toekennen, compleet met gigantische mecha Valkyrie-wildsymbolen die de hele rol beslaan met tweevoudige winlijnen. Probeer het gratis uit!

Game info

De Tropical Adventure gokkast is gmeaakt door Stakelogic en heeft veel in huis. Je vindt er vele basissymbolen, maar ook vele extra symbols. Zo zijn er de apen die de brieven vasthouden met WILD. Dit geldt dan voor alle andere symbolen op de reels. Hiermee heb je een veel grotere kans om een winst te pakken. En de apen zijn dan ook nog eens echte dynamische Wilds. De aap kan namelijk op de rol omhoog springen en zal dan naar een ander symbool gaan en dan wordt de winst nog groter.

En dan is er nog de gouden symbool en dat is de scatter symbol; hiermee kun je gratis spins verdienen. Als je drie scatters hebt, krijg je tien free spins en als je er vier hebt, krijg je 20 free spins! Bij 5 scatter symbols krijg je maar liefst 30 gratis spins!

Tropical Adventure gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.