Triple Jokers

Triple Jokers, van Pragmatic Play, is een online klassieke gokkast die veel overeenkomsten heeft met een oldschool fruitautomaat. Het betreft dan ook een zeer simplistisch spel, met symbolen als harten, ruiten, schoppen en klavers als basissymbolen en de BAR's, gouden bellen en blauwe 7's als de beter uitbetalende. Ster van de show is, zoals de titel eigenlijk al prijsgeeft, de joker.

Het spel bestaat uit 3x3 symbolen en 5 winlijnen. De uitbetalingstabel is links van het speelveld geplaatst. Voor de achtergrond van Triple Jokers is gekozen voor een paarskleurige soort discowand.

Gokkast Features van Triple Jokers

De klassieke Triple Jokers gokkast bezit een interessante re-spins feature. Deze werkt ontzettend simpel, maar kan voor zinderende spanning zorgen.

Re-spins feature

Draai je 1 of twee volledige stacks met jokers, dan veranderen deze in wilds wordt de Respin Until You Win Feature actief. Je ontvangt dan een kosteloze draai, terwijl de jokers die deze feature hebben getriggerd sticky blijven staan.

Jokers die tijdens de feature landen, transformeren eveneens in wilds. Draai je hier een extra joker-stack, dan blijft ook die sticky staan en volgt wederom een re-spin.

Bovendien geldt dat Joker-wilds aanzienlijk meer waard zijn dan hun reguliere vorm. Naast extra winkansen kun je hier dus ook hogere bedragen winnen.

Gokkast symbolen, RTP en uitbetaling

De wild-symbool is uiteraard het interessantste symbool van Triple Jokers gokkast, al draait die niet standaard mee op de rollen. Draai je hier drie van op een lijn, dan levert je dat 200x uitbetaling van je inzet op. Ter vergelijking: het reguliere jokersymbool betaalt 20x uit. Joker-wilds hebben de eigenschap alle symbolen te kunnen vervangen in Triple Jokers.

Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) van Triple Jokers is 96,47%. De variantie is hoog.

Triple Jokers

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?