Tree of Riches

Tree of Riches, van Pragmatic Play, is een klassieke online gokkast die sterk doet denken aan een oldschool fruitmachine. Maar in plaats van vruchten op de reels, heeft dit spel een Aziatisch thema. Op de rollen staan voornamelijk verschillend gekleurde zakken met geluksmuntjes, aangevuld met een gouden geldboom.

Tree of Riches gokautomaat is bovendien erg simplistisch. Zo bestaat het speelveld uit slechts 3 rollen en is er sprake van 1 winlijn. Deze loopt horizontaal over het midden van de reels.

Gokkast Features van Tree of Riches

De klassieke gokkast heeft alsnog twee korte bonus spelletjes voor je in petto, met multiplier-wilds en te triggeren re-spins.

Multiplier-wilds

Er zijn geen features in de vorm van Free Spins of een ander uitgebreider bonusspel. Wel bezit de game een wild, die een prominente plek heeft gekregen op het veld. Je vindt 'm in het midden van de beide uitbetalingstabellen, waar het zachtjes heen en weer wiegt.

Elke keer dat zo'n wild op de rollen terechtkomt, bestaat de kans dat je totale winst vermenigvuldigd wordt met x5, x8 of x10.

Re-spins feature

Draai je twee wilds tegelijk op een winlijn en toont de resterende positie op dit patroon geen symbool, dan ontvang je een re-spin. Net zo lang totdat er wel een symbool op landt. Daarmee is winst dus gegarandeerd.

Gokkast symbolen, RTP en maximale uitbetaling

Het best uitbetalende standaard-symbool is de rode geldzak. Die keert 88x je inzet uit als er drie van op de enige winlijn terechtkomen.

De wild op alle fronten het interessantste symbool dat je aan kunt treffen in Tree of Riches gokkast. Die betaalt namelijk 288x de inzet uit. Inclusief de hoogst mogelijke multiplier van x10 betekent dit dat de hoofdprijs (maximale uitbetlaing) een bet-multiplier van 2.800 is per ronde.

De variantie van Tree of Riches is vrij hoog en het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is 96,45%.

Tree of Riches

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?