Treasure Wild slot

Treasure Wild slot
Speel met actie Speel zonder actie

Treasure Wild slot

Treasure Wild is een online casino slot van Pragmatic Play. Je belandt hiermee in een schatkamer, waarin het bezaaid ligt met gouden munten. Rechts van de reels is een magische, zwevende schatkist te zien. Op de rollen staan eveneens allerlei kostbaarheden, zoals gouden bekers, dure tasjes, zakken met edelstenen en kronen.

Het gaat hier verder om een cartoonachtig en kleurrijk spel, bestaande uit een 5x3 speelveld met 20 verschillende winlijnen.

Slot Features van Treasure Wild

Centraal in Treasure Wild slot staan de gouden munten, zowel in het basis spel als in de Free Spins feature.

Collect-feature

Landen er gelijktijdig op het scherm 1 of meerdere wilds en ten minste 1 gouden munt, dan wordt de waarde daarvan door de wild verzameld en aan je uitgekeerd. Deze munten bezitten een random bet-multiplier van 0,50x tot 50x de totale inzet.

Free Spins feature

Met minimaal 5 Money-symbolen in beeld start de Free Spins-feature, waar in de basis 9 gratis draaibeurten voor je klaarliggen. Om te beginnen worden de waardes van de Money-symbolen bij elkaar opgeteld en in de zwevende schatkist geplaatst. De waarde van elk nieuw gedraaid Money-symbool wordt hier eveneens verzameld.

Landt er tijdens de feature een wild, dan keert die de waarde die de schatkist op dat moment heeft uit.

De Free Spins-feature kan ook gekocht worden. Hierbij heb je 12 verschillende opties, afhankelijk van met hoeveel Money-symbols je wilt starten. Daar is dan ook de aankoopwaarde naar, met 100x tot 200x je inzet.

Slot symbolen, RTP en uitbetaling

De wild waarop een schatkist te zien is, is de joker-symbool van de Treasure Wild slot. Die kun je tegenkomen op alle rollen, en kan hier alleen de Money-symbolen niet vervangen.

Het gouden muntje met daarop de contouren van een kroon is het Money-symbool.

De RTP is een prima 96,53% en de variantie is hoog. De maximale winst is een fraaie 4.500x uitbetaling.

Treasure Wild slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.