Tractor Beam

De Tractor Beam klassieke gokkast gaat over ruimtewezens, UFO's en boerderij dieren die middels zogeheten tractor beams ontvoerd worden.

Je bevindt je in een verlaten highway, ergens in Noord-Amerika. Een plek waar nooit iemand komt, en het pikkedonker is..

Soms verdwijnen er kippen, maar op andere dagen kan het zijn dat er er opeens koeien verdwenen zijn.

Tractor Beam is een slot met drie verschillende features, allemaal bestuurd door het verhulde buitenaardse ruimteschip: Beam 'Em Up, Clone Attack en Abductie Spins.

Benieuwd geworden? Speel het spel gratis of met echt geld bij onze casino partner. Je kunt het op mobiel spelen of op desktop.

Game informatie

De klassieke Tractor Beam gokkast draait op game-software van Nolimit City games.

Deze klassieker heeft 5 rollen met 3 rijen aan symbolen. Er zijn in totaal 20 fixed paylines. De RTP is 96.01%. Je kunt voor geld gokken vanaf een minimale inzet (min bet) van 0,20 euro per spin.

Als het je lucky day is kun je tot wel 3408x je bet winnen met de max payout.

De meest waardevolle symbolen zijn het varken, de koe, de kip en het schaap. Bij een vol scherm met koeien win je tot wel 300x de totale inzet!

Abduction Spins

Als er 3, 4 of 5 scatters vallen op de rollen, dan win je respectievelijk 7, 9 of 12 'Abduction Spins'.

Het is belangrijk om tijdens deze feature game symbolen weg te spelen door er winnende combinaties mee te maken. En uiteraard wil je dan de minst waardevolle symbolen wegspelen zodat je de hoogst mogelijke prijzen pakt.

Bonus features

Er zijn nog 2 mini features welke zijn:

  1. Clone Attack Feature: stacked symbolen van gekloonde symbolen.
  2. Beam Em Up Feature: hoge symbolen en wilds.

Tractor Beam

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.