Tombstone

In de klassieke Tombstone gokkast neem je het op tegen de snelste scherpschutters van het Wilde Westen om wet en orde op zijn plaats te krijgen. Je treedt in de rol van de plaatselijke sheriff en gaat op zoek naar de bandieten.

Deze gokautomaat heeft vele leuke features zoals de Outlaw Wilds, Justice Spins, Scherpschutter Spins en de gewilde Bounty Spins.

Probeer dit spel gratis uit door het eerst gratis te spelen bij ons. Als je de gokkast onder de knie hebt kun je ook voor geld gokken bij onze casino partner.

Zowel op mobiel als desktop te spelen.

Game informatie

De classic Tombstone slot draait op game-software van Nolimit City games.

Het spel scherm heeft een 2 x 3 x 3 x 3 x 2 grid. Hiermee komt het totaal aantal 'ways to win' uit op 108.

De RTP is 96.19%. En je kunt al voor geld gokken met een 'min bet' van 0,10 euro per spin. Als je geluk hebt, kun je zeer veel geld winnen met de max payout van maar liefst 11456x je bet!

Bounty Spins

Deze feature wordt geactiveerd als de scatter badges op de rollen 1 en 5 vallen en de 3 scattered dollar symbool op de middelste rol vallen. Je wint dan 12 gratis spins, waarbij de boosters van beide bonus games wordt geteld.

Justice Spins

Je wint 3 gratis spins als een scattered Sheriff Badge en een Marshall Badge op rol 1 en rol 5 vallen.

Gunslinger Bonus

Je wint 10 gratis spins als 3 scattered dollar tekens op de rollen 2, 3 en 4 vallen. Bij extra scatters win je extra spins. En de Wilds zorgen in deze game feature voor extra multipliers.

Tombstone

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?