Tic Tac Take

Tic Tac Take is een online slot game van Pragmatic Play, ontwikkeld door Reel Kingdom. Het is gebaseerd op het bekende Tic Tac Toe-spelletje, oftewel boter-kaas-en-eieren. Rondjes of kruisjes hoef je echter zelf niet te zetten, want die zijn al op de rollen geplaatst.

Op basis van de lay-out is al te zien dat Tic Tac Take een erg simplistisch spelletje is. De achtergrond van deze 5x3-slotgame is voorzien van een paarskleurig behangetje en ook de symbolen zijn eenvoudig gehouden. Deze bestaan voornamelijk uit verschillende edelstenen. Verder doen er 10 vaste winlijnen mee.

Slot-game Features van Tic Tac Take

Tic Tac Take slot-game heeft alleen een simpele Respin Feature.

Respin-feature

De middelste drie rollen hebben 8 eigen winlijnen, die alleen van toepassing zijn op de speciale O- en X-symbolen. Vorm je horizontaal, verticaal of over een diagonaal een winlijn met alleen maar O's of X'en, dan trigger je de Tic Tac Take Respin Feature. Elke gevormde winlijn staat voor 1 re-spin. Dat betekent dat je maximaal 8 re-spins per keer kunt triggeren.

Tijdens die draaibeurten zijn de winstgevende O's en/of X'en in wilds veranderd. Wordt er tijdens die feature een nieuwe winlijn gemaakt, dan ontvang je er +1 re-spin bij.

Zodra je door de re-spins heen bent, start vanzelf weer het reguliere spel op.

Wil je feature kunnen activeren wanneer het jou uitkomt, dan kan dat met de Buy-button, tegen een betaling van 100x.

Game symbolen, RTP en payout

Tic Tac Take video-game heeft niet standaard wilds meedraaien op de wielen. Die zijn alleen te activeren met de Respin-feature. Deze joker-symbool herken je aan het ster-symbool met daarin regenboogkleuren verwerkt.

De X- en O-symbolen draaien alleen mee op de rollen 2, 3 en 4.

Maximaal kun je 2.200x (payout) de inzet cashen met Tic Tac Take. De RTP is 96,63% en de variantie is hoog.

Tic Tac Take

} }