Tic Tac Take

Tic Tac Take is een online slot game van Pragmatic Play, ontwikkeld door Reel Kingdom. Het is gebaseerd op het bekende Tic Tac Toe-spelletje, oftewel boter-kaas-en-eieren. Rondjes of kruisjes hoef je echter zelf niet te zetten, want die zijn al op de rollen geplaatst.

Op basis van de lay-out is al te zien dat Tic Tac Take een erg simplistisch spelletje is. De achtergrond van deze 5x3-slotgame is voorzien van een paarskleurig behangetje en ook de symbolen zijn eenvoudig gehouden. Deze bestaan voornamelijk uit verschillende edelstenen. Verder doen er 10 vaste winlijnen mee.

Slot-game Features van Tic Tac Take

Tic Tac Take slot-game heeft alleen een simpele Respin Feature.

Respin-feature

De middelste drie rollen hebben 8 eigen winlijnen, die alleen van toepassing zijn op de speciale O- en X-symbolen. Vorm je horizontaal, verticaal of over een diagonaal een winlijn met alleen maar O's of X'en, dan trigger je de Tic Tac Take Respin Feature. Elke gevormde winlijn staat voor 1 re-spin. Dat betekent dat je maximaal 8 re-spins per keer kunt triggeren.

Tijdens die draaibeurten zijn de winstgevende O's en/of X'en in wilds veranderd. Wordt er tijdens die feature een nieuwe winlijn gemaakt, dan ontvang je er +1 re-spin bij.

Zodra je door de re-spins heen bent, start vanzelf weer het reguliere spel op.

Wil je feature kunnen activeren wanneer het jou uitkomt, dan kan dat met de Buy-button, tegen een betaling van 100x.

Game symbolen, RTP en payout

Tic Tac Take video-game heeft niet standaard wilds meedraaien op de wielen. Die zijn alleen te activeren met de Respin-feature. Deze joker-symbool herken je aan het ster-symbool met daarin regenboogkleuren verwerkt.

De X- en O-symbolen draaien alleen mee op de rollen 2, 3 en 4.

Maximaal kun je 2.200x (payout) de inzet cashen met Tic Tac Take. De RTP is 96,63% en de variantie is hoog.

Tic Tac Take

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.