Three Stars Fortune

Three Stars Fortune
Speel met actie Speel zonder actie

Three Stars Fortune

Three Star Fortune is een online videoslot van Pragmatic Play. De titel lijkt te vermoeden dat het om een fruitautomaat gaat, maar dat ligt een beetje anders. Je wordt namelijk meegenomen naar het verre Oosten, waar drie Chinese goden van de welvaart je opwachten, oftewel de caishen.

Alles aan dit spel doet dan ook denken aan Azie, van de achtergrond met tempels en bloesembomen tot de symbolen op het speelveld.

Three Star Fortune videoslot is verder overduidelijk gebaseerd op Starburst (Netent). De spelmaker heeft enkel wat details aangepast. Je hebt in elk geval de beschikking over 5x3 symbolen. Hiermee zijn 10 winlijnen te vormen. Niet alleen van links naar rechts, maar ook van rechts naar links.

Videoslot Features van Three Star Fortune

Je moet het met deze videoslot stellen zonder een Free Spins-feature of andere bonus-game. In plaats daarvan kunnen er in het reguliere spel re-spins gewonnen worden.

Re-spin feature

Van de wilds zijn er drie verschillende. Alle drie hebben ze hun eigen reel waar ze op terecht kunnen komen. Zodra zo'n wild ergens op een rol verschijnt, klapt het automatisch uit. De eventuele winst wordt uitbetaald en er volgt een gratis re-spin van de overige reels.

Krijg je tijdens die re-spin nogmaals een wild te pakken, dan volgt wederom een re-spin, enzovoorts.

Videogame symbolen, RTP en payout

Van de uitbetalende symbolen is de best uitbetalende er eentje met een gouden randje, letterlijk. Het gaat hier om de Chinese gouden kom. Daarmee is tot 2.500 euro te winnen met een winlijn.

Van de wilds zijn er zoals gezegd drie verschillende. Elke joker-symbool staat voor een bepaalde god van de welvaart. Allemaal hebben ze exact dezelfde eigenschappen. Zo kunnen ze de plek innemen van ieder symbool-type.

Ondanks de hoofdprijs van slechts 500x (max payout) is de variantie van Three Star Fortune videogame alsnog hoog. De RTP bedraagt 96,27%.

Three Stars Fortune

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.