Three card rummy

Three Card Rummy is een poker spel wat wordt gespeeld met 1 deck van 52 spel-kaarten. De dealer en de speler krijgen allebei drie kaarten. De kaarten van de dealer zijn gesloten.

Het doel van het spel is om als speler minder punten te behalen dan de kaarten van de dealer. De waarde van de kaarten is zoals op de kaarten is vermeld. Hierbij is het belangrijk dat de Aas 1 punt waard is en de plaatjes zijn tien punten waard.

Bij een pair of 3-of-a-kind heb je 0 punten. Verder is het zo dat wanneer je 2 of 3 kaarten van dezelfde kleur hebt die opeenvolgend zijn, dan heb je ook 0 punten.

Bets en payouts

Je kunt inzetten op Ante en Bonus. Wanneer je doorgaat, dan zet je ook in bij Raise.

Als je fold, dan verlies je de Ante en eventueel Bonus. Maar als je doorgaat (raise) dan moet je nog een keer inzetten.

De dealer moet 20 punten of lager hebben om te kwalificeren. Als de dealer 21 punten of meer heeft dan krijgt de speler alleen de ante en een verdubbeling hiervan uitbetaald.

De inzet op de 'raise' krijgt de speler dan terug. Als de dealer 20 punten of lager heeft wordt er gekeken wie het laagste aantal punten heeft. Als de speler wint dan krijgt hij de ante verdubbeld. En de raise inzet wordt uitbetaald volgens het payout zoals in het spel is aangegeven. Zie hiervoor de extra informatie over payouts in het tabel van de spel.

Three Card Rummy poker online spelen

Je kunt deze poker variant bij ons eerst gratis online spelen om te oefenen. Zo kun je ervoor zorgen dat je de spelregels goed onder de knie hebt, terwijl dat je geen geld kost.

Mocht je het daarna spannen vinden om voor geld te spelen, dan kan dat uiteraard ook bij onze casino partner.

Three card rummy

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.