The Wild Machine

The Wild Machine is een populaire online gokkast van Pragmatic Play, voorzien van een magisch thema. Een oude uitvinder met een bionische arm staat je hier op te wachten. Hij staat op een zwevend apparaat zoals alleen Willie Wortel die nog kan maken. Zijn grootste uitvinding is echter de Wild Machine, waar je als speler ook van kunt profiteren.

Je krijgt hier in de basis 5x5-symbolen. Over het veld lopen in totaal 40 verschillende winlijnen. Aan jou de taak op deze manier zoveel mogelijk winstgevende combi's te vormen.

Gokkast Features van The Wild Machine

The Wild Machine gokkast heeft features die helemaal in het teken staan van wilds, van reguliere tot compleet gevulde rollen.

Random stacked-wilds

Op willekeurige momenten bepaalt de RNG dat je in met midden van het speelveld een volledige stacked wild ontvangt. Het veld verandert hiermee ook naar een 1x3x5x7x5x3x1-opstelling, waarbij rol 1 en 7 ook beide een wild bevatten. Daarmee groeien de winkansen flink voor die ene draai.

Prijzenrad met cashprijzen en Free Spins

Met 3 scatters activeer je een speciaal prijzenrad. Dit is gevuld met cashprijzen en 'Free Spins'. Komt de flipper op een geldbedrag terecht, dan krijg je deze winst gelijk bij je balans opgeteld.

In het meest ideale geval kom je terecht op 'Free Spins', waarmee je eerst de keuze krijgt uit twee soorten Free Spins-features. Dit zijn de:

  • Gold Foundry Free Spins - bestaande uit een 5x5-veld en 8 gratis draaibeurten, waarbij elke spin 2-5 Wild Reels oplevert.
  • Diamond Forge Free Spins - bestaande uit een 1x3x5x7x5x3x1-veld en 5 gratis draaibeurten, en rol 1, 4 en 7 gegarandeerd wilds bevatten.

Game symbolen, RTP en payout

De wild-symbool in The Wild Machine is aanwezig op alle rollen en vervang hier alleen de scatter niet. Met 3-7 wilds op een lijn win je ook prijzen, tot 175x.

Scatter symbolen kunnen op hun beurt alleen landen op de reels 2, 3 en 4.

De hoofdprijs is met 7.000x (max payout) zeer aantrekkelijk gemaakt, evenals de RTP van 96,52%. De variantie is echter wel hoog.

The Wild Machine

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.