The Ultimate 5

Met The Ultimate 5 slot game, van Pragmatic Play, mag je mee op safari. Eindbestemming: de Afrikaanse savanne. Je gaat hier allerlei wilde dieren ontmoeten die behoren tot de Big Five van Zuid-Afrika. Dit zijn de buffel, luipaard, zwarte neushoorn, Afrikaanse bosolifant en de koning van het dierenrijk: de leeuw.

De achtergrond toont een glimp van de locatie waar je je bevindt, met een dor landschap, een beekje, wat bomen en bergen op de achtergrond. The Ultimate 5 videoslot speel je met 5x3 symbolen en 20 winlijnen.

Slot Features van The Ultimate 5

The Ultimate 5 slot heeft een Hold & Win-achtige feature met een speciale boost en de Free Spins.

Hold & Win-feature

Landt er een stack met 3 Money Symbols op de middelste reel, dan gaat de Hold & Spin Super Boost van start. Money Symbols hebben een waarde van in de basis 1x tot 10x de totale inzet.

Je ontvangt 3 gratis re-spins, waarbij het je doel is om zoveel mogelijk van deze speciale symbolen hier sticky te doen landen. Telkens wanneer dit lukt, krijgt de re-spin teller een reset. Op deze reels kunnen ook jackpot symbolen terechtkomen. Dit zijn de Mini (met 25x), de Minor (met 50x), de Major (met 75x) en Mega (met 500x).

Krijg je alle 15 symboollocaties gevuld, dan wacht er een booster op je. Sowieso eindigt hiermee het spel, of je moet voor die tijd al door de re-spins heen zijn. Die kans is aanmerkelijk groter.

Free Spins

Draai je 3, 4 of 5 scatters, dan liggen er 8, 10 of 12 gratis draaibeurten voor je klaar. Hier is sprake van een levelsysteem. Het stijgen van een level gebeurt random en gaat gepaard met de verwijdering van een laag symbooltype. Met het triggeren van een nieuw level ontvang je gegarandeerd met die spin ook een wild.

Tot slot zijn er extra draaibeurten te winnen met de overlappende goudkleurige diamanten.

Slot-game symbolen, RTP en payout

Het symbool met de boom bij een laagstaande zon is de wild. Die kan alleen de scatters en Money-symbolen niet vervangen.

De Money Symbols herken je aan de gloeiende zon, met daarin een bepaalde waarde.

De Free Spins-diamant fungeert als scatter. Vanaf 3 scatters ontvang je, afhankelijk van het daadwerkelijke aantal, ook een geldbedrag. Dit is 5x tot 50x de totale inzet.

Maximaal kan er 5.000x de inzet gecasht (payout) worden in The Ultimate 5 slot-game. Wel is de variantie eveneens hoog. De RTP is 96,50%.

The Ultimate 5

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.