The Magic Cauldron

The Magic Cauldron
Speel met actie Speel zonder actie

The Magic Cauldron

The Magic Cauldron is een online slot game van Pragmatic Play, waarmee in je de kelder belandt van een tovenaar. Hier staat een grote pot met daarin een gifgroen goedje te pruttelen, liggen boeken opgestapeld en branden kaarsjes op een tafel om wat licht te creeren. Al met al hangt er een magisch sfeertje.

Het opvallende 7x7-speelveld met allerlei speciale elementen die er rondom zijn aangebracht, verklappen dat dit geen standaardspel is. Winnen kan bijvoorbeeld alleen met het vormen van clusters.

Slot Features van The Magic Cauldron - Enchanted Brew

The Magic Cauldron slot is een gelaagd spel, bestaande uit vele kleinere bonus spelletjes. Voor het triggeren ervan ben je altijd afhankelijk van het vormen van zoveel mogelijk wincombi's en bijbehorende avalanches.

Avalanche-features

Het is de bedoeling in The Magic Cauldron dat je zoveel mogelijk aaneengesloten winnende clusters vormt. Aangezien symboolcombinaties hier ontploffen vanaf een vijftal en dit vervolgens re-spins oplevert, kun je in principe onbeperkt winnen per betaalde draai.

Bereik je een totaal van 25 winnende symbolen, dan ontvang je een speciale modifier, oftewel een bepaald bonus spelletje. Daarmee kun je bijvoorbeeld te maken krijgen met 3x3 of 4x4 megasymbolen of verwijdering van de laag uitbetalende symbolen.

Is het je gelukt vier modifiers te unlocken, dan word je beloond met een vijfde feature. Hiermee kun je bijvoorbeeld te maken krijgen met speciale Unicorn multiplier-wilds tot x20.

Slot-game symbolen, RTP en payout

Het magische boek is de wild-symbool en vervangt in die vorm alleen de Unicorn Wild symbool niet. Ditzelfde geldt omgekeerd voor de Unicorn Wild. Beide jokers kunnen overal op het scherm landen. De Unicorn Wild komt echter niet standaard voor in het spel.

De RTP van de Magic Cauldron slot-game is 96,44% en de variantie is hoog. Daar is de hoofdprijs echter ook naar, met een flinke 5.000x max payout.

The Magic Cauldron

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.