The Legend of Hercules

The Legend of Hercules
Speel met actie Speel zonder actie

The Legend of Hercules

In de The Legend of Hercules gokautomaat vecht je samen met Hercules om je winsten in de wacht te slepen. De strijd speelt zich af midden in een Griekse tempel.

We kennen de Hercules personage natuurlijk ook als oude Griekse legende, waarbij hij 12 moeilijke taken kreeg om uit te voeren om zo te ontsnappen aan godinnen die wraak op hem wilden nemen.

Dus een hoop uitdaging en avontuur in deze casino gokkast.

Klik op de play-button, pak je zwaard, zet je helm op en start je avontuur.

Game info

The Legend of Hercules gokautomaat is gemaakt door Stakelogic in samenwerking met Hurricane.

De minimale inzet (bet) is 0,60 euro cent. De RTP is 95,05%.

Als je de Super Stake feature activeert, dan verdubbelt je inzet (bet) ook. Maar dan worden met deze feature de symbolen ook meer waard/verbeterd. En elke keer dat er een symbool verbetert gaat de multiplier ook omhoog. Je kunt op deze manier uiteindelijk wel tot 10.000 keer je inzet winnen!

In deze gokkast heb je ook gestapelde wild symbolen. Omdat deze op elkaar gestapeld zijn, heb je meer kans op leuke winsten vanwege betere combinatie mogelijkheden. De scatter symbolen zijn ook gestapeld. Met deze symbolen kun je de welbekende free spins winnen.

Met de 'Gamble' feature kun je na elke prijs extra gokken om deze winst te verhogen. Je kunt gokken op de kleur of het symbool van een speelkaart. Bij deze laatste variant kun je je winst zelfs verviervoudigen.

The Legend of Hercules

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.