The Hand of Midas

The Hand of Midas is een online slot game van Pragmatic Play. Hier draait het om de mythologische koning Midas, die de gave kreeg om alles wat hij aanraakte in goud te veranderen. Met dat echter ditzelfde gebeurde met zowel zijn dochter als zijn voedsel, wilde hij af van deze macht die hij ontvangen had.

Rechts van het veld van The Hand of Midas staat Midas' hand afgebeeld. Die is van grote betekenis voor het spelverloop.

Naast dat Midas in deze 5x3-videoslot zelf ook meedoet op de reels als het best uitbetalende symbool, zijn ook een druïde en zijn inmiddels al in goud veranderde dochter er van de partij. Voor het winnen van prijzen staan 20 vaste winlijnen tot je beschikking.

Slot Features van The Hand of Midas

The Hand of Midas slot game kent twee features, waaronder de Free Spins. In zowel het basisspel als deze bonus-feature spelen de multiplier-wilds een belangrijke rol.

Random multiplier-wilds

Telkens wanneer een wild op de rollen landt, draagt deze een multiplier van x1, x2 of x3 met zich mee. Die wordt vervolgens berekend over de totale winst van die draaibeurt. Draai je meerdere vermenigvuldigers, dan worden deze bij elkaar opgeteld.

Free Spins feature

Vanaf 3 scatters trigger je de Free Spins-feature. Voordat de gratis draaibeurten van start gaan, verschijnen er eerst drie mini-reels in beeld. Die bevatten 1, 2 of 3 kosteloze spins. Het totaal daarvan is het aantal waarmee je de Free Spins zal gaan spelen.

Tijdens de Free Spins zijn de multiplier-wilds ook weer van de partij, maar dan in sticky-vorm.

Afhankelijk van het gedraaide scatter-aantal geldt er een minimale winst. Met 3, 4 of 5 scatters is dit x10, x20 of x30. Het spel blijft dan ook actief totdat op zijn minst dit bedrag gewonnen is.

De Free Spins is ook te koop, voor 100x tot 300x je totale inzet. Je kunt er ook voor kiezen alleen je winkansen te vergroten, met de Ante Bet. Dit kost je 25% extra.

Game symbolen en RTP

De wild-symbool in The Hand of Midas videogame vervangt alleen scatter niet. Deze joker is enkel aanwezig op rollen 2, 3 en 4.

De hand van Midas is de scatter symbool. Scatters doen alleen in het basis spel mee.

Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is 96,52% en de variantie is vastgesteld op hoog. Maximaal kan er per ronde een bet-multiplier van 5.000x gewonnen worden.

The Hand of Midas

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.