The Dog House

The Dog House slotgame is 1 van de meest succesvolle online videoslots van Pragmatic Play. Het is cartoonachtig spel, waarin vanzelfsprekend hoofdrollen zijn weggelegd voor allerlei aandoenlijke honden. Deze wonen allemaal samen in 1 grote villa van een hondenhok, gevestigd in een rustige buurt.

Het spel is qua lay-out erg standaard gehouden, met symbolen en vaste winlijnen. Deze patronen vorm je van links naar rechts.

Dit is de erg populaire Megaways-variant.

Let op: deze spelbeschrijving is van de oorspronkelijek variant en kan daarom afwijken en dus niet geschikt zijn voor deze megaways variant!!

Slot Features van The Dog House

The Dog House slot is een simpele game, met een basis-game en een Free Spins-feature. In beide staan de multiplier-wilds centraal.

Multiplier-wilds

Draai je een complete rol vol met wilds, dan transformeren deze in een Multiplier-Wild, ter waarde van x2 of x3. Is er sprake van meerdere vermenigvuldigers binnen dezelfde winlijn, dan worden deze bij elkaar opgeteld en zo berekend over de totale winst.

Free Spins feature

Met 3 scatters kwispel je jezelf de Free Spins-feature binnen. Het standaardveld is hier tijdelijk ingewisseld voor een veel kleinere 3x3-grid. Hiermee wordt bepaald hoeveel gratis draaibeurten je ontvangt. Dit zijn er minimaal 9 en hooguit 27.

Tijdens de Free Spins blijven alle gedraaide wilds sticky plakken tot het einde van de feature. Samen met het feit dat die jokers ook hier een multiplier van x2 of x3 bezitten, kan de mogelijke winst hiermee flink oplopen.

Slot game symbolen en RTP

Het hondenhok-symbool in The Dog House slot game is de wild. In die vorm kan het enkel landen op de rollen 2, 3 en 4.

Het symbool waarop 'Bonus' en een pootafdruk te zien zijn, is de scatter. Ook deze kan alleen terechtkomen op slechts drie rollen, maar dan 1, 3 en 5. Daarvoor ontvang je als beloning sowieso 5x je inzet.

De hoofdprijs bedraagt een uitstekende 6.750x. Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is eveneens fraai, met 96,51%. De variantie is echter hoog, waarmee het spelen van deze online videogame risicovol is.

The Dog House

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.