The Champions

The Champions is een populaire online gokkast van Pragmatic Play, waar een potje voetbal wordt gespeeld. Het spel heeft alles te maken met het WK-voetbal van 2018. Vooraf word je gevraagd een bepaald land inclusief team te kiezen, maar dat is verder niet van toegevoegde waarde. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor Duitsland, Zuid-Korea, Brazilieuml; of Egypte. In totaal zijn er 32 opties.

Achter het 5x3-speelscherm is een deel van een stadion te zien, waar het bomvol zit met fans die klaar zitten voor de game. Geld winnen kan onder meer met de 25 vaste winlijnen.

Gokkast Features van The Champions

Aan deze populaire gokkast zijn twee features toegevoegd, namelijk een progressieve multiplier in het basisspel en een speciale bonus game.

Progressieve multiplier

Precies in het midden van het veld van The Champions gokkast zie je een goudkleurig kader. Het is de bedoeling hier een bal-symbool in te laten landen. Daarmee stijg je een multiplier-level. Aanvankelijk is er sprake van een x1-multiplier. Trigger je een volgend level, dan stijgt de vermenigvuldiger met +2 gedurende 10 draaibeurten.

Lukt het je binnen die 10 spins wederom een goal te maken, dan ga je door naar het volgende level. Uiteindelijk kun je op die manier level 11 bereiken met een multiplier van x20.

Bonus Game

Met 3 scatters mag je penalty's gaan schieten in de bonus-game-mode. Je krijgt 5 kansen. Hoe meer ballen je raak schiet, hoe hoger de geldprijs die je casht. Lukt dit je 1 van de 5 keer, dan win je 5x je inzet. Heb je ze zelfs allemaal raak geschoten, dan levert je dit 100x je totale inzet op.

Gokkast symbolen en RTP

Het The Champions-spellogo is de wild. Deze kan landen op alle reels en vervangt alleen scatter niet. Deze beker is ook prijstechnisch gezien het interessantste symbool. Met 5 wilds ontvang je 40x je inzet.

Het Bonus-symbool is de scatter op de rollen 2, 3 en 4.

De RTP van The Champions gokkast is een prima 96,51% en de variantie is medium.

The Champions

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.