The Catfather

The Catfather casino slot, van Pragmatic Play, is geinspireerd op de bekende The Godfather-filmreeks. Deze online videoslot is echter, zoals de titel eigenlijk al prijsgeeft, in een kattenvorm gegoten. Zo bestaat de premium symbolen uit vijf verschillende katten. De best uitbetalende kater herken je aan het bruine bolhoedje en het oogglas.

De achtergrond van The Catfather slotgame, die bestaat uit 5x3 symbolen, toont een rustgevend plaatje van een woonkamer. Van de winlijnen zijn er slechts 9, maar die betalen wel zowel van links naar rechts als van rechts naar links uit.

Mocht The Catfather je aanspreken: er is ook een The Catfather II uitgebracht.

Slot Features van The Catfather

The Catfather slot game kan op random momenten strooien met Expanding Wilds en heeft een Free Spins-feature.

Expanding Wilds

Random kan het in de basisgame gebeuren dat er 1 of meerdere rollen (maximaal 3) gevuld worden met Expanding Wilds. Dit zijn de reguliere wilds, maar dan in uitgeklapte vorm. Daarmee zorgen ze voor aanzienlijk grotere winkansen.

Free Spins feature

Met 3, 4 of 5 scatters ontvang je 10, 15 of 25 gratis draaibeurten. Hier is verder weinig opvallends aan de hand, behalve dat er een standaard-multiplier van x4 actief is. Dat betekent dat er hier aanzienlijk meer gewonnen kan worden.

Game symbolen, RTP en payout

De wild-symbolen in The Catfather slot game zijn de zwarte katten die wat chagrijnig in een kartonnen doos zitten. In reguliere vorm hebben ze een grootte van 1x1 en kunnen landen op alle rollen. Expanderen kunnen ze enkel op de reels 2, 3 en 4.

Deze joker-symbolen zijn bovendien verreweg het waardevolste symbool. Per winlijn is er namelijk al tot 100.000 euro te incasseren, oftewel meer dan 2.200 keer de inzet als payout.

Het symbool waarop een muis met een dik touw gevangen gehouden wordt, dat is de scatter. Daarmee is ook cash te winnen, namelijk een bet-multiplier tot 20.

De RTP is een zeer indrukwekkende 98,10%. De variantie is medium.

The Catfather

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.