Sweet Bonanza

De Sweet Bonanza is 1 van de populairste online slots games die Pragmatic Play ontwikkeld heeft. Je komt hiermee terecht een droomwereld waar alles van snoep is gemaakt. Een spel voor de echte zoetekauw dus. En als het water je nog niet in de mond loopt van zoveel suiker, dan gebeurt dat wellicht wel met de te winnen prijzen die het voor je in petto heeft.

De vrolijke videogame beschikt over een 6x5 speelveld. Het is de bedoeling om clusters te vormen met de aanwezige symbolen.

Wie Sweet Bonanza slotgame erg kan waarderen: er bestaat inmiddels ook alweer even een Christmas-editie.

Slot Features van Sweet Bonanza

Winnende clusters triggeren een avalanche-feature, die hier de Tumble Feature heet. Dat betekent dat symbolen binnen die combi ontploffen en de lege plekken direct worden opgevuld door de symbolen die erboven liggen. Dit gebeurt zowel in het basisspel als met de Free Spins.

Free Spins-feature

Met ten minste 4 scatters mag je de Free Spins gaan spelen, bestaande uit 9 kosteloze draaibeurten. Aan deze feature doen multiplier-bommen mee, die vermenigvuldigers bezitten varierend van x2 tot x100. Alle bommen die je tijdens een spin (inclusief eventuele re-spins) draait worden bij elkaar opgeteld en vermenigvuldigd met je mogelijke winst.

Wil je de feature liever direct spelen, dan kan dat tegen een betaling van 100x je inzet. Vind je dat te hoog gegrepen, dan kun je ook slechts de winkansen vergroten, met de Ante Bet-button. Dit kost je 25% extra.

Game symbolen, RTP en payout

De grote rood-wit gekleurde lolly is de scatter-symbool. Die kan zich laten zien op alle rollen en heeft ook een geldwaarde vanaf 4 stuks. Met maximaal 6 scatters win je 100x je inzet.

Wild symbolen zijn niet aanwezig in Sweet Bonanza videogame.

De variantie van dit spel ligt tussen medium - hoog. De hoofdprijs is gigantisch, met een payout van 21.100x de totale inzet. Ook de RTP is fijn, met maximaal 96,51%.

Sweet Bonanza

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.