Super X gokkast

Met de classic Super X gokkast, van Pragmatic Play, wacht je een luxueuze ervaring. Hier is namelijk alles goud wat er blinkt. Je belandt er in rijk gevulde kluis, waarin veel meer ligt opgeslagen dan enkel munten. Denk aan goudstaven, diamanten, bankbiljetten en kronen. Inclusief de vormgeving doet het erg Las Vegas-achtig aan.

Super X gokkast bevat 5 rollen van elk 3 rijen en heeft 20 winlijnen.

Gokkast Features van Super X

In deze gokkast is zowel een re-spin feature als een Free Spins-bonus spel te triggeren.

Respin Feature

Elke draai kan het gebeuren dat er op de eerste rol een X-symbool landt. Je hebt er ten minste 1 nodig om de bijbehorende X Bet Respin Feature te triggeren.

Tijdens de re-spin wordt ook de rest van de reguliere symbolen even weggeveegd, om plaats te maken voor rondjes met en zonder de nummers 0 t/m 9. Lukt het je om zo'n getal op dezelfde rij terecht te laten komen als de X, dan krijg je een multiplier. Hoe hoog die precies is, hangt af van het getal en de eventuele andere nummers die zich ook op die rij bevinden. De blanco symbolen hebben verder geen functie.

Wil je zelf kunnen kiezen wanneer dit bonusspel actief is, dan kun je optioneel kiezen voor de Super Spin Bet-button. Dit kost je echter wel een 10x hogere inzet.

Free Spins

Draai je 3 scatters, dan win je 5 gratis draaibeurten. Hier speel je een geupgradede versie van de X Bet Respin Feature. Levert een re-spin je hier bijvoorbeeld alleen blanco symbolen op, dan ontvang je 3 extra draaibeurten.

Spel symbolen en RTP

Het wild-symbool vervangt als joker alleen de scatter, het X-symbool en de nummers niet. Wilds landen alleen op de middelste drie rollen.

De scatter, met de goudkleurige dobbelstenen, kan enkel terechtkomen op de rollen 1, 3 en 5. Het betaalt verder zelf niets aan cash uit.

Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is 96,56%. Speel je mee met de Super Spin Ante Bet, dan ligt deze iets lager, met 96,48%. De variantie is hoog en prijzengeld kan per draai oplopen tot 5.000x de inzet.

Super X gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.