Super Wild Blaster

Super Wild Blaster
Speel met actie Speel zonder actie

Super Wild Blaster

De Super Wild Blaster gokautomaat is een meeslepende retro game die de spanning bij elke draai opbouwt. Je zult gefascineerd zijn met de Wilds die vallen, en vervolgens uitbreiden op de rollen. En dan zijn er nog de multipliers die je kunnen helpen krankzinnige prijzen te winnen.

Je kunt deze speel automaat eerst gratis uitproberen door op de Play-button te klikken. Zo kun je dit spel beter onder de knie krijgen voordat je om geld speelt.

Bij onze casino partner kan middels een iDeal storting deze gokkast voor echt geld gespeeld worden.

Game info

De Super Wild Blaster gokautomaat draait op game software van Stakelogic, in samenwerking met Hurricane games.

Deze speelautomaat heeft 5 rollen en 3 rijen. Er zijn in totaal 10 vaste (fixed) winlijnen (paylines). En je kunt inzetten vanaf 0,10 euro cent per spin. De RTP van deze videoslot is 95.89%.

De Super Wild Blaster slot heeft de klassieke fruitsymbolen. Hierin zijn de Rode zevens de meest waardevolle symbolen. Zonder Wild Multiplier win je tot 250x je inzet met deze symbolen. Maar in combinatie met de maximale multiplier kun je wel tot 7.500x je inzet winnen!

De sterren en BAR symbolen geven tot en met 50x de inzet. Bij pruimen en sinaasappels is dat tot 20x de inzet. Bij citroenen en kersen is dat 10x de inzet. Bij diamanten tot 8x.

Multiplier

Op de middelste drie rollen kunnen Wild symbolen vallen. Deze Wild symbolen kunnen zich uitbreiden over de hoogte van de rol.

Wanneer je een prijs wint in combinatie met de wilds, dan wordt de multiplier feature geactiveerd. Je krijgt dan een minimale multiplier van 1x, maar dit kan oplopen tot wel 10x.

Krijg je meerdere multipliers in 1 win-combinatie? Dan worden de multipliers op de verschillende rollen bij elkaar opgeteld. Zo kun je uiteindelijk 30x je inzet winnen!

Gamble feature

Met de 'Gamble feature' kun je de prijs die je hebt gewonnen, verdubbelen of zelfs verviervoudigen. Als je de kleur van de kaart goed gokt, dan verdubbel je de prijs. Als je het symbool van de kaart goed gokt, dan verviervoudig je de prijs!

Super Wild Blaster

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.