Super 7s gokkast

De Super 7's, van Pragmatic Play, is een klassieke online gokkast die in het teken staat van fruit, fruit, en nog veel meer fruit. Dit zijn van minst naar best uitbetalend de perziken, peren, sinaasappels, druiven en kersen. Deze zijn aangevuld met de Liberty Bells en 7's, waarmee het meest te winnen valt. Oftewel, een prima optie voor liefhebbers van het fruitmachine genre.

Voor de achtergrond van Super 7's is gekozen voor een raam waar druppels van afglijden. Het zou kunnen dat dit de deur van een koelkast voor moet stellen waar de sappige vruchten liggen opgeslagen. Het 5x3 speelveld waar 5 winlijnen overheen lopen doet warm aan en heeft vrolijke kleuren.

Gokkast Features van Super 7's

Zoals het een oldschool fruitautomaat betaamd, zijn hier geen features in aanwezig. Dat maakt Super 7's erg overzichtelijk, en daarmee ook laagdrempelig voor beginnende spelers.

Het enige speciale symbool is de scatter, die niets van doen heeft met de winlijnen. Hiervan heb je er slechts 3 nodig ergens op het veld om cash te verdienen.

Spel symbolen, RTP en max payout.

De scatter herken je aan de vrij grote gele ster, waar in blauwe letters 'Scatter' op is geplaatst. Niet te missen dus. Als set keert deze maximaal 250x de inzet uit, tot 25.000 euro.

Dat is echter nog niets bij het meest waardevolle symbooltype van Super 7's, namelijk de rode 7. Draai je hiermee een 5-of-a-kind, dan kan de winst oplopen tot 100.000 euro met de max payout.

Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is een prima 96,50%. Wel is de variantie iets hoger dan medium, wat flink in de prijzen vallen vrij lastig maakt.

Betaald meespelen kan zelfs al vanaf 0,05 euro cent per spin, tot hooguit 100 euro.

Super 7s gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.