Starstruck slot

De Starstruck classic slot neemt je mee terug naar de goede oude tijd in Las Vegas, toen er alleen nog mechanische rollen werden gebruikt bij de gokautomaten.

Deze videoslot brengt je terug naar de basis. Een eenvoudige opstelling van een 3x3 grid, met Multiplying Wilds en een Starstruck Hot Zone kan je krankzinnige prijzen opleveren. Goedkoop, snel, eenvoudig en tegelijkertijd veel plezier met deze klassieker.

De kleurrijke symbolen zorgen voor een mooie gameplay experience. Zowel op mobiel als op desktop te spelen.

Wil je het een keer gratis uitproberen? Je kunt eenvoudig en zonder account registratie deze oude slotmachine gratis spelen. Uiteraard kun je ook voor echt geld gokken bij onze casino partner.

Game informatie

De Starstruck classic slot draait op game-software van Nolimit City games.

Deze videoslot heeft een basic 3 rollen met 3 rijen grid. Er zijn 5 fixed paylines. De RTP is 96.19%. Met een max payout van 1635x je bet, kun je mooie prijzen binnenhalen als het je lucky day is. Om voor geld te gokken moet je een minimale inzet (min bet) van 0,05 euro per spin doen.

Het spelscherm heeft de klassieke slot-symbols waarvan de Diamanten de meest waardevolle symbolen zijn. Daarna volgende meloenen en daarna de BAR's en kaartsymbolen.

Multiplying Wilds feature

De Wild symbolen zijn gestapeld en 5 rijen hoog. Elke Wild kan je winst vermenigvuldigen met x2, x3 of x5. Wilds met x5 kunnen alleen op middelste rol vallen.

Als er meerdere wilds vallen in een winnende combinatie, dan worden de multipliers van deze allemaal met elkaar vermenigvuldigd. Waardoor je uiteindelijk een zeer hoge multiplier hebt.

Starstruck feature

De Starstruck feature kan in de Hot Zone geactiveerd worden. Als het Starstruck-symbool in de Hot Zone valt, wordt het Starstruck-bonus game geactiveerd.

Er komen dan 8 sterren op de scherm in een cirkel te staan waarvan jij er eentje moet kiezen.

Deze Stars bevatten prijzen die beginnen bij 5x je bet en kunnen oplopen tot maar liefst 1.000x je bet!

Starstruck slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.