Star Wild Blaster

De Star Wild Blaster is een klassieke gokkast met een moderne twist. Er zijn moderne features en graphics toegevoegd om het nog leuker te maken. Op de achtergrond zie je een donkere sterrenhemel wat een mooie sfeer geeft.

Deze slotmachine bevat klassieke fruit symbolen zoals kersen, pruimen, sinaasappels en citroenen. Maar het spel heeft ook een Wild wat een gouden ster is met daarop de vermelding Wild.

Speel het eerst gratis om de sfeer te proeven. En daarna kun je voor geld spelen bij onze casino partner. Dus Play & Enjoy the game!

Game info

De klassieke Star Wild Blaster gokkast draait op game software van Stakelogic in samenwerking met Hurricane games.

Deze gokautomaat heeft 5 rollen (reels) en 3 rijen (row) met 10 vaste (fixed) winlijnen (pay lines). De minimale inzet is 10 euro cent per spin. En de RTP is 95.89%.

Er zijn in de Star Wild Blaster slotgame een tweetal features. Als er een Wild valt op de rollen 2, 3 en 4 en je hiermee wincombinatie hebt, dan wordt de gevallen Wild uitgeklapt over de hele rol. Zo wordt de Wild Multiplier feature geactiveerd. Er verschijnen dan multipliers op het scherm die een waarde kunnen hebben van x1 tot en met x10.

Daarnaast is er de 'gamble feature'. Met deze functie heb je de mogelijkheid om te gokken met je gewonnen prijs. Je doet dat op basis van spelkaarten in de gamble modus. Als je de kleur van de kaart kunt raden, dan verdubbel je je prijs. Als het je lukt om het symbool van de kaart te voorspellen, dan verviervoudig je je prijs!

Star Wild Blaster

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.