Star Pirates Code

Star Pirates Code is een online casino slot van Pragmatic Play. En hoewel het misschien qua titel doet overkomen dat het spel erg gelaagd is en er veel in gebeurt, is dan juist totaal niet het geval. De Star Pirates Code slot is namelijk een erg eenvoudige, cartoonachtige slotgame, waarin het 5x3 speelveld het grootste deel van het scherm afsnoept.

Met de eveneens simpel vormgegeven reguliere symbooltypes (vier soorten edelstenen, twee munten en een schatkist) is het mogelijk per ronde maximaal 10 winlijnen vol te krijgen per draai.

Slot Features van Star Pirates Code

De Star Pirates Code slot heeft enkel de Respin Feature, waarin wilds de hoofdrol spelen.

Respin Feature

Telkens wanneer er ergens op de rollen een Wild Compass landt, wordt de Respin Feature actief. Het kompas toont vervolgens in welke richting extra wilds toegevoegd worden, namelijk in oost, west, zuid of noord.

Alle posities waar wilds op terecht zijn gekomen (inclusief de Wild Compass) worden op slot gezet en leveren je een re-spin op. Draai je tijdens die extra draai wederom een Wild Compass-symbool, dan worden er op dezelfde manier nog meer wilds aan de rollen toegevoegd. Wederom volgt daarna een re-spin.

Komen wilds terecht op een locked-positie, dan krijgt zorsquo;n wild een multiplier van +1x toebedeeld.

Videoslot symbolen, RTP en payout

Aan een volle winlijn kun je bij een max payout tot 3.750 euro overhouden (15x je inzet), buiten de multipliers om. Hiervoor zijn 5 schatkisten nodig.

De Wild Compass herken je logischerwijs aan het kompas-symbool. Dit kan de plek innemen van alle andere symbolen, maar alleen op de reels 2, 3 en 4.

Het andere extra wild-symbool heeft een doodshoofd met daarop 'Wild'. Ook die kan alle symbolen vervangen op de middelste rollen, op de Wild Compass na.

Maximaal valt er met Star Pirates Code videoslot tot 2.500x de inzet te winnen. De RTP is een fraaie 96,74% en de variantie is hoog.

Star Pirates Code

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.