Spartus video slot

Spartus video slot
Speel met actie Speel zonder actie

Spartus video slot

Met de Spartus video slot, betreedt het slagveld! Dit epische verhaal van Spartaanse krijgers bevat revolutionaire 360deg;-achtergrondtechnologie van moderne Casino Slots. De speciale 360-gradenfunctie geeft spelers de kans om verschillende bonusprijzen te winnen en tijdens het spel naar verschillende vechtscenes te gaan. Zo kun jij ook worden gebracht naar een Rad Fortuin achtige feature scene. Je mag dan aan de driedelig stenen rad draaien om verschillende mysterie prijzen en gratis spins te pakken.

De graphics en de geanimeerde symbolen passen goed bij zo een spel vol met actie. De achtergrondmuziek en de geluideffecten dragen bij aan de spannende sfeer van het spel.

Met dynamische achtergronden en epische bonusfuncties is de Spartus videoslot echt een legendarisch spel.

Game info

De Spartus video slot draait op game software van Stakelogic.

Met deze videoslot bevind je je middenin het slagveld waar de Spartanen vechten op leven of dood. De Spartus video slot heeft de standaard 5 rollen (reels) en drie rijen (row) grid. Het spel heeft 25 vaste winlijnen waarop jij de winnende combinaties kunt maken.

De inzet kan ingesteld worden van 0,01 euro cent tot 1,00 euro.

De uitkeringspercentage (RTP) van 96,61 procent, ligt iets hoger dan het gemiddelde van andere online video slots.

Spartus video slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.