Spartania video slot

Spartania video slot
Speel met actie Speel zonder actie

Spartania video slot

Met de Spartania video slot game beleef je het Romeinse rijk in al zijn glorie in Spartania. Ga met je gladiatorenhelm naar het Colosseum om goud en rijkdommen te verzamelen van Caesar.

Deze casino slot is gevuld met epische bonusfuncties zoals het rad van fortuin en een speciaal geanimeerd bonus spel.

Stap in je strijdwagen, klik op play en ga op zoek naar jouw fortuin in Spartania.

Game info

De Spartania video slot draait op game software van Stakelogic.

De minimale inzet (bet) is 0,01 euro en deze slot heeft heeft 30 winlijnen.

De meest waardevolle symbool is de Julius Caesar. Vijf keer Julius levert je maar liefst 500 keer je inzet per winlijn op. En dit kan nog eens oplopen tot maximaal 2.500 keer de inzet per winlijn vanwege de x5 multiplier.

Het Expanding Wild symbool klapt uit en bedekt de gehele reel. De Wild symbolen kunnen op de middelste drie reels vallen.

De Wheel of Fortune symbool staat de laatste reel. Op het middelste symbool van de laatste is een ook een vizier gericht. Als de Wheel of Fortune precies op die plek stopt dan mag je aan de Wheel of Fortune draaien! Op de Wheel of Fortune staan alle prijzen die je kunt winnen hiermee. Na het draaien krijg je ook nog de multiplier. Je kunt minimaal 5 keer je totale inzet winnen. Heb je meer geluk? Dan win je 1.250 keer je inzet!

Spartania video slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.