Smugglers Cove

Met de Smugglers Cove videoslot, van Pragmatic Play, beland je tussen de piraten. Het doet qua sfeertje denken aan de Pirates of the Caribbean-films. Johny Depp zal je er niet in aantreffen, maar wel vier middeleeuws uitziende en vrij chique geklede smokkelaars. Deze hebben zich de rol toegeeigend van premiumsymbool.

Smugglers Cove slot game bestaat uit 5x3 symbolen en 20 winlijnen, waarmee het wat dat betreft om een behoorlijk basic gokautomaat gaat. Wel zijn er allerlei extra's in verwerkt om de spanning flink op te voeren.

Videoslot Features van Smugglers Cove

Deze video-slot heeft twee leuke features voor de spelers klaarstaan, met de Free Spins en een aantrekkelijke Treasure Bonus.

Bonus game

Met ten minste 5 gouden munten in beeld ontvang je de Treasure Bonus. Hoeveel, dat hangt af van het aantal gedraaide munten. Zo win je met 5 stuks 1x je inzet en met het complete scherm vol (15 stuks) 1.000x.

Ook kunnen hier random Super (Wild) Coins terechtkomen op rol 5. Beide type munten dragen standaard een multiplier van x2 tot x10 met zich mee. Daarnaast vereenvoudigt de Super Wild Coin het vormen van winlijnen.

Wil je de kans op het triggeren van dit bonus game vergroten, dan kan dat met de Bet Higher-button. Daar betaal je wel 25% meer voor.

Free Spins feature

Met 3 scatter ontvang je een random aantal gratis draaibeurten, namelijk 8, 10, 12, 15 of 20. De Free Spins is het beste te omschrijven als een flinke upgrade van het basis spel, waar een nog belangrijkere rol is weggelegd voor de Treasure Bonus.

Hoewel de Super (Wild) Coins hier niet meedoen, heb je daarentegen slechts 3 coins nodig om de Treasure Bonus te activeren. Ook zijn de te winnen prijzen flink opgeschroefd, met maximaal 10.000x.

Met nog eens 3 scatters tijdens de Free Spins ontvang je er +8 spins bij.

Slot game symbolen, RTP en payout

De gouden munt in Smugglers Cove is de wild-symbool en kan hier bijna alle symbolen vervangen, ook de Coin-symbolen. De scatter vormt de enige uitzondering. Wilds betalen ook cash uit, tot 100x.

Het schedel-bonus symbool (scatter) draait mee op de rollen 2, 3 en 4.

De RTP is een uitstekende 96,50%. De variantie is hoog en winnen kan in Smugglers Cove tot wel 10.000x de inzet. Al deze eigenschappen maken de online slot game bijzonder interessant.

Smugglers Cove

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?