Shining Hot

De klassieke Shining Hot-serie is een creatie van Pragmatic Play, die bestaat uit Shining Hot 5, Shining Hot 20, Shining Hot 40 en Shining Hot 100. Het grootste onderlinge verschil is het aantal winlijnen dat ze bezitten. Hoeveel elke variant er precies heeft, is aan de titels al te zien.

We hebben hier te maken met online fruitautomaten pur sang. Dat wil zeggen dat het hier om gokkasten in klassieke stijl gaat. Zo staat de achtergrond in vuur en vlam en zijn de bekende vruchten weer eens uit de kast getrokken. Denk hierbij aan kersen, citroenen, perziken en sinaasappels. De spelmaker heeft ze aangevuld met bananen, appels en wat speciale symbolen.

Alle vier bezitten ze 5 reels. Voor de 5- en 20-lijnige varianten geldt dat ze bestaan uit 3 rijen. De andere twee hebben er met 4 een rij extra.

Gokkast Features van Shining Hot

Alle Shining Hot-gokkasten hebben, eigenlijk precies zoals het een oldschool spel betaamd, geen enkele bonus-feature voor je klaarstaan. Zelfs een expanderende wild of multiplier-symbool is hier niet van de partij.

Je moet het doen met enkel de wilds en scatters in het spel. De wilds maken de winkans groter, terwijl de scatters als enige symbooltype niet afhankelijk zijn van winlijnen.

Spel symbolen, RTP en uitbetaling

De Liberty Bell-scatter symbool kan op elke locatie landen op de reels en levert je maximaal 500x de inzet op.

De diamant-wild is de joker-symbool van de Shining Hot spel en kan zich eveneens op elke rol in Shining Hot laten zien. Hoeveel deze precies uitbetaalt, is afhankelijk van welke gokkast het precies betreft. Zo keren wilds in Shining Hot 100 maximaal 25x de inzet uit, terwijl dit met Shining Hot 5 tot 500x is.

Voor de hoofdprijs maakt dit allemaal niet uit. Dit is namelijk standaard een bet-multiplier van 2500x.

De RTP ligt afhankelijk van het spel tussen de 96,32% en 96,36% en de variantie is hoog.

Shining Hot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.